DOLAR 32,3635 0.13%
EURO 35,0293 -0.15%
ALTIN 2.324,130,21
BITCOIN 2266965-0,29%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyükşehir’den Vatandaşlara Ücretsiz Zeytinyağı

Büyükşehir’den Vatandaşlara Ücretsiz Zeytinyağı

ABONE OL
3 Aralık 2021 12:21
Büyükşehir’den Vatandaşlara Ücretsiz Zeytinyağı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesiyle hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi.

Projeleriyle toplumun her kesimine ulaşan ve dar gelirli vatandaşların hayatlarına katkı sunan HBB, son olarak 550 kilogram zeytinyağını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdı.

HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri, zeytin ve zeytinyağı mevsiminin başlamasıyla harekete geçti. Ekipler, ilk olarak EXPO’21 Hatay ve Kisecik seraları bölgesindeki ağaçlardan zeytinleri özenle hasat etti. Zeytinleri fabrikalarda aynı özen ve hassasiyetle yağa dönüştüren ekipler, toplam 550 kilogram zeytinyağını, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz verilmesi için Sosyal Marketlere teslim etti. 15 ilçenin tamamında hizmet veren ve bugüne kadar binlerce ailenin yaşamına dokunan Sosyal Marketlerdeki yerlerini alan zeytinyağları, yine HBB ekiplerinin özenli çalışmalarıyla ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz bir şekilde verildi. HBB yetkilileri, zeytinin bereketinin sofralara dolmasını dileyerek her zaman olduğu gibi bundan sonra da yardımlaşma ve dayanışma kültürü ile hareket edeceklerini ifade etti. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.