DOLAR 32,4953 -0.15%
EURO 34,9818 0.39%
ALTIN 2.430,060,30
BITCOIN 2093329-0,98%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
BUZA KESTİK!

BUZA KESTİK!

ABONE OL
19 Ocak 2022 11:39
BUZA KESTİK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da yeni haftayla birlikte etkili olan soğuk hava, bazı ilçelerde yerini kara bıraktı. Gece saatlerinde eksi derecelere kadar düşen hava sıcaklığı sonrası başta Hassa ve Kırıkhan ilçeleri olmak üzere birçok ilçede kar yağışı görüldü. Hassa ilçesinde okullar bir günlüğüne tatil edilirken, merkez ilçe Antakya’da da Kisecik Radar mevkiine yağan kar sonrası kent buza kesti.

HASSA’DA GÜN BOYU KAR

Hatay genelinde hafta başından bu yana etkili olan soğuk havayı en derinden Hassa ilçesi hissetti. Özellikle dün itibariyle gün boyu kar yağışının yaşandığı kentte, birçok noktada ulaşım güçlüğü yaşandı. Şiddetini arttıran kar sonrası bazı vatandaşlar karın eğlencesini çıkarsa da olumsuz durumlara karşılık okullar bir günlüğüne tatil edildi. Diğer yandan Kırıkhan ilçesinde de etkili olan kar yağışı, merkez ilçe Antakya’da yerini yağmura, İskenderun’da da doluya bıraktı.

KİSECİK’TEN SOĞUK RÜZGAR!

Her kış ayında olduğu gibi Amanos Dağları’nın Kisecik tepelerine yine kar yağdı. Radar mevkine birkaç hafta önce yağan ve pek tutmayan kar sonrası dün de şiddetli kar yağışı yaşandı. Dağın beyaza bürünmesinin ardından soğuk hava adeta Antakya’yı esir aldı. Kentte termometreler gece saatlerinde eksi dereceleri gösterdi. Vatandaşların ise soğuğa karşı sıkı önlem alarak dışarı çıktıkları görüldü.

İSKENDERUN’DA DOLU YAĞIŞI ETKİLİ OLDU!

Soğuk havadan etkilenen bir başka kent olan İskenderun ilçesinde dolu ve yağmur etkili oldu. .Kentte dün etkili olan soğuk havanın yanı sıra yağan dolu ile evlerin çatıları beyaza büründü. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.