DOLAR 32,5922 0.22%
EURO 34,7901 0.35%
ALTIN 2.411,90-0,85
BITCOIN 21593800,40%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Çalışanlar Promosyon Bekliyor

Çalışanlar Promosyon Bekliyor

ABONE OL
22 Kasım 2022 10:53
Çalışanlar Promosyon Bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Kamu-Sen ve Türk sağlık sen Hatay şube Başkanı Hayri Şahin, kamu çalışanlarına verilecek olan promosyonun makul bir düzeyde ve tek seferde yapılmasını önerdi. 

Kamu çalışanlarının beklentisinin de bu yönde olduğunu belirten Şahin konuyla ilgili açıklamasında; “Kamu çalışanlarının en önemli beklentilerinden birisi promosyon anlaşmalarının makul bir düzeyde yapılması ve ödemelerin tek seferde olmasıdır. Nitekim çalışanları memnun eden bizimde sendika olarak müdahil böyle olduğumuz anlaşmalar yapılmıştır. Sağlık Bakanlığı personeli içinde bu türden bir anlaşmanın yapılması bizim olmazsa olmazımızdır. Fakat Sağlık Bakanlığı promosyon ihale süreci ile ilgili net bilgilendirmenin yapılmaması ve bu nedenle de ortalıkta dolaşan iddiaların hayli çoğalması çalışanları endişe ve karamsarlığa sevk etmektedir. Günümüz şartların altında ve yapılan diğer promosyon anlaşmalarından düşük bir anlaşmayı Türk Sağlık-Sen olarak kesinlikle kabul etmeyeceğimizi, Bakanlığında bu konuda aynı tavrı göstererek bankaları zorlaması gerektiğini bir kez daha ifade ediyoruz.  

SÜREÇ DAHA FAZLA UZATILMAMALIDIR

Promosyon anlaşması yapmış olmak için değil, çalışanların ekonomilerine önemli bir katkı sunabilmek için imza altına alınmalı ve süreç daha fazla uzatılmamalıdır. Ayrıca ihale sürecinin her aşaması ile ilgili çalışanlar mutlaka bilgilendirilmelidir. Türk Sağlık-Sen olarak promosyon süreci ile ilgili hem bakanlığa başvuru yapmış hem de şubelerimiz tarafından çalışanların dilekçeleri alınarak il sağlık müdürlüklerine teslim edilmiştir. Süreci takibimiz ve görüşmelerimiz devam etmektedir. Sağlık Bakanlığı bir an önce bilgilendirmeler yaparak promosyon sürecini belirsizlikten kurtarmalı ve çalışanları memnun edecek anlaşmayı imzalamalıdır” ifadelerini kullandı.

Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.