DOLAR 32,5393 0.24%
EURO 34,7809 0.07%
ALTIN 2.489,331,11
BITCOIN 20553792,72%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
ÇARŞIDA SESSİZLİK!

ÇARŞIDA SESSİZLİK!

ABONE OL
27 Ocak 2022 11:23
ÇARŞIDA SESSİZLİK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk havalar sonrası vatandaş dışarı çıkamaz duruma geldi.

Hatay’da son 70 yılın en soğuk dönemi yaşanırken, şehrin neredeyse her noktasına kar yağdı. 15 ilçesi de bu yıl karla tanışan Hatay’da, vatandaşlar soğuk hava nedeniyle dışarı çıkamaz duruma geldi. Özellikle merkez ilçe Antakya’da bulunan Tarihi Uzun Çarşı ise pandemi yasaklarından sonra en sessiz günlerini yaşıyor. En son böyle sessizliği yasaklarda yaşayan çarşı adeta sessizliğe büründü.

SOKAKLAR VE CADDELERDE BOŞ

Yaşanan soğuk hava sonrası işyerleri yada evlerinden çıkamayan vatandaşların ardından sadece tarihi çarşı değil merkezi cadde ve sokaklarda boş kaldı. Dondurucu soğuk hava nedeniyle dışarı çıkamayan vatandaşlar sonrası kent pandemi yasaklarından sonra en sessiz günlerini geçirmeye devam ediyor.

SOĞUK HAVA HAFTA SONUNA KADAR SÜRECEK

Diğer yandan tüm ülkeyi olduğu gibi Hatay’ı da etkisi altına alan soğuk havanın yavaş ve kademeli şekilde hafta sonuna kadar Hatay’ı terk etmesi bekleniyor. Kentin mevsim normallerinin üzerinde seyir eden havanın dağılarak, mevsim normallerine dönüleceği öngörülüyor.    Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.