DOLAR 32,5671 0.06%
EURO 34,9940 0.28%
ALTIN 2.423,410,05
BITCOIN 2095259-3,01%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Çat Kapı Yeni Yıllarını Kutladı

Çat Kapı Yeni Yıllarını Kutladı

ABONE OL
3 Ocak 2022 10:05
Çat Kapı Yeni Yıllarını Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkhan Belediyesi Başkanı Ayhan Yavuz, yeni yıl gecesinde vatandaşların evlerini çat kapı ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Değişimin, gelişimin mimarı, gönül belediyecilik hizmet anlayışından taviz vermeden hizmetlerine devam eden Kırıkhan Belediyesi Başkanı Ayhan Yavuz, yeni yıl gecesinde çat kapı vatandaşları ziyaret ederek yeni yıllarını kutlaması taraflı tarafsız her kesimin takdirini topladı.

Başkan Yavuz vatandaşları ziyaretinin yanı sıra soğuk kış mevsiminde halkımızın huzurlu bir şekilde yılbaşı geçirmesi için nöbet tutan Emniyet mensubu polisleri de nöbet noktalarında ziyaret edip yeni yıllarını kutladı.

Hiçbir zaman sağlık çalışanlarını ihmal etmeyen Başkan Yavuz, yıl başı gecesinde Kırıkhan Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanları da ziyaret edip yeni yıllarını kutladı.

Başkan Yavuz, kış mevsiminin soğuk ve zorlu koşullarına rağmen temiz ve hijyen bir Kırıkhan için yılbaşı gecesinde görevi başında olan Belediye Temizlik işçilerini de ziyaret edip Yeni Yıllarını kutladı.

SÜPRİZ ÇAT KAPI ZİYARETLERDE DUYGUSAL ANLARDA YAŞANDI

Başkan Yavuz’un çat kapı ziyaretleri esnasında özellikle yaşlı, engelli vatandaşlar; “Başkanım bu yılbaşında da bizleri unutmadınız. Siz gelmeden beş dakika önce ailemiz arasında sizden bahsettik. Ayhan Yavuz başkanımız bizleri yine unutmaz diye konuşmuştuk. Bizleri yanıltmadınız ve her daim olduğu gibi yine yanımızda olup bizlere büyük mutluluk yaşattınız Allah sizden razı olsun deyip gözyaşlarını tutamadılar.”

Başkan Yavuz ziyaretler esnasında yaptığı kısa açıklamada; “2022 yılının size, ailenize ve tüm sevdiklerinize başta sağlık olmak üzere huzur, mutluluk ve bereket getirmesi dileklerimizle yeni yılınızı kutluyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.