DOLAR 32,5342 -0.03%
EURO 35,0119 0.47%
ALTIN 2.431,130,34
BITCOIN 2064161-4,46%
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Çelik Kanatlar İSTE Semalarında

Çelik Kanatlar İSTE Semalarında

ABONE OL
9 Aralık 2021 15:39
Çelik Kanatlar İSTE Semalarında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Jandarma Genel Komutanlığı Ekibi Çelik Kanatlar, İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) düzenlenen Dünya Sivil Havacılık Etkinlikleri kapsamında gösteri yaptı.

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü için bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinlikler kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı Ekibi Çelik Kanatlar İSTE semalarında gösteri uçuşu yaptı.

GÖSTERİ NEFESLERİ KESTİ

Merkez Yerleşkede gerçekleştirilen uçuş gösterisi öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi. Sahada aktif görev alan helikopterlerin kullanıldığı Çelik Kanatlar’ınİSTE’de gerçekleştirdiği gösteri nefesleri kesti.

DEPCİ: ÇELİK KANATLAR KOMUTA EKİBİNE VE JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI’MIZA TEŞEKKÜR EDERİM.

Çelik Kanatlar gösterisi ile ilgili bir değerlendirme yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “gökyüzünde helikopter kullanmadaki tecrübe ve yeteneklerini sergileyen ve limitleri zorlayan Çelik Kanatlar’ıİSTE’de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu” ifade etti.

“Üniversite olarak ilgili fakülte ve bölümlerle havacılık faaliyetlerine katkı sunmak istediklerini” belirten Rektör Depci “7 Aralık Dünya Sivil Havacılık vesilesiyle havacılık sektöründe özveriyle çalışan tüm emektarların, bayrağı devralacak öğrencilerimizin, öğrencilerimizi yetiştiren Akademisyenlerimizin ve havacılığa gönül vermiş herkesin Sivil Havacılık gününü kutlarım. Ayrıca Çelik Kanatlar komuta ekibine ve Jandarma Genel Komutanlığı’mıza teşekkür ederim. Geleceğimiz gökyüzü kadar açık olmasını diliyorum.” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.