Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt ve üyeleri çalışmalarına devam ediyor.
Başkan Öğüt ve ekibi, Hatay E Tipi Çocuk Cezaevi İnfaz Kurumu Müdürlüğü yetkililerini ziyaret ettiler. Kurum yetkililerine dernek adına bir buket çiçek sunan Başkan Öğüt, yetkililer ile burada bulunan çocukların genel durumu hakkında istişarelerde bulundular.
Başkan Öğüt, Cezaevinde bulunan çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini hatırlatarak, “Pandemi döneminde son 2 yıl içinde geçmiş yıllarda olduğu gibi 23 Nisan kutlama programını yapamadık. Pandemi dönemi devam ederken, bu yıl şartlar uygun olursa 29 Ekim tarihinde burada bulunan çocuklarımız için bir kutlama programı yapacağız” dedi. Cuma ZEYBEK
ASAYİŞ
22 Mart 2023ASAYİŞ
22 Mart 2023ASAYİŞ
22 Mart 2023ASAYİŞ
22 Mart 2023ASAYİŞ
22 Mart 2023GÜNDEM
22 Mart 2023ASAYİŞ
22 Mart 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.