DOLAR 32,3673 0.14%
EURO 34,9855 -0.29%
ALTIN 2.324,200,22
BITCOIN 22799651,28%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP 98 yaşında!

CHP 98 yaşında!

ABONE OL
10 Eylül 2021 14:37
CHP 98 yaşında!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) kuruluşunun 98 yıldönümü nedeniyle CHP Hatay İl başkanlığınca çelenk koyma töreni düzenlendi.

Cumhuriyet alanındaki çelenk koyma törenine CHP Hatay Milletvekilli İsmet Tokdemir, Mehmet Güzelmansur, CHP Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, başta olmak üzere ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve partililer katıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk büstüne CHP Hatay Milletvekilli İsmet Tokdemir, Mehmet Güzelmansur, CHP Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar tarafından çelenk konulup, saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu.

PARLAR: “YAŞASIN CUMHURİYET HALK PARTİSİ”

Çelenk koyma töreninde konuşma yapan CHP Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, ”Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923’te kurulan partimizin kuruluş yıldönümünde ona minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek üzere huzurundayız” dedi.

Başkan Parlar, “Saygın Genel Başkanım, Büyük Atatürk, Kuruluşumuzun 98 yıldönümünde devrimlerinin ve Cumhuriyetin yılmaz savunucusu olan arkadaşlarımızla birlikte sizi şükranla anıyoruz.  Büyük eserim olan Türkiye Cumhuriyetinin ortaya koyduğu demokratik laik sosyal hukuk devleti modelinin değeri her geçen gün daha iyi anlaşılmakta, bölgemizde ve dünyada milyonlarca insana ilham vermektedir. Türkiye bütün sorunları aşabilecek güce ve imkânlara sahiptir. Kurmuş olduğun Cumhuriyet Halk Partisi ve senin ilkelerini sonsuz kadar yaşatmaya kararlıyız. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!” dedi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.