DOLAR 32,3994 0.14%
EURO 35,4471 0.06%
ALTIN 2.322,460,16
BITCOIN 22890762,41%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Hatay’ı Adım Adım Geziyor

CHP Hatay’ı Adım Adım Geziyor

ABONE OL
4 Mart 2022 11:01
CHP Hatay’ı Adım Adım Geziyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Hatay il Başkanı Hasan Ramiz Parlar, merkez, ilçe ve gençlik kolları üyeleriyle Samandağ’ı ilçesinde biz dizi ziyaretlerde bulundu. STK ve vatandaşların ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Başkan Parlar, çiftçilerle yaptığı sohbette partisinin tarım politikalarını anlattı.

CHP Hatay il Başkanı Hasan Ramiz Parlar Samandağ’ı ilçesinde yaptığı ziyaretler ilgili şu bilgileri verdi: “ Samandağ İlçe Başkanımız Turgay Abacı, Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Reyhanoğulları, İl ve İlçe yöneticilerimizle birlikte Samandağ Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ettik. Başkan Refik Gümüşoğlu ve yöneticileri ile esnafımızın sorunları ve çözüm yolları üzerine görüş alışverişinde bulunduk.

Samandağ Şoförler odası ve Berberler odası ziyaretimizde Başkanlar Mehmet Terzi ve Nadir Açıkgöz ile esnafımızın sorunlarını, çözüm yollarını görüştük. Toplantıya katılan Esnaf kardeşlerime, İlçe Başkanım Turgay Abacı’ya, Gençlik Kolları Başkanımız Bünyamin Reyhanoğulları’na, il ve ilçe Yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca oda başkanlarımıza bize ayırdıkları geniş zaman ve nazik ev sahipliği için şükranlarımı sunuyorum. İl ve ilçe yöneticilerimizle ve başkanlarımızla beraber Samandağ Terziler Odası başkanlığına seçilen Ali Doğru’yu ziyaret ederek kutladık. Esnafın sorunlarına karşın partimizin çözüm önerilerini anlattık. Genç başkanımıza başarılar diliyorum.

Samandağ Bakkallar odası Başkanımız Necdet Arslan’ı tekrar seçilmesi nedeniyle tebrik etmek ve bakkal esnafımızın dertlerini dinlemek amacıyla ziyaret ettik. Dağ gibi sorunlarla boğuşan ve var olma mücadelesi veren Bakkal esnafımıza iktidarımızda nasıl destekler vereceğimizi anlattık. Samandağ İlçe Başkanımız Turgay Abacı ve Gençlik Kolları Başkanımız Bünyamin Reyhanoğulları’nın bulunduğu toplantıda il ve ilçe Yöneticilerimiz de hazır bulundu. Necdet Arslan Başkanımıza başarılar diliyor, teşekkür ediyorum. Samandağ Ziraat Odası Başkanı Selim Kamacı’yı CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı, İl ve İlçe Yöneticilerimiz, Gençlik Kolları Başkanımızla birlikte ziyaret ettik. Çiftçilerimizin genel ve yerel sorunlarını dinledik, Partimizin Tarım politikasını anlattığımız çok yararlı bir görüşme yaptık. Çok değerli görüşleri ve misafirperverliği için Sayın Ziraat Odası Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İl ve İlçe Yönetimleri olarak Samandağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ziyaretimizde Başkan Sait Kahiloğulları ve yönetimi ile Esnafın ekonomisi üzerine, kooperatifin sorunları ile ilgili ve ülke gündemine dair güzel bir görüşme yaptık. Nazik ev sahiplikleri için çok teşekkür ediyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.