DOLAR 32,5617 0.05%
EURO 34,9447 0.2%
ALTIN 2.438,540,65
BITCOIN %
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
CHP Samandağ’dan ses getiren çocuk paneli

CHP Samandağ’dan ses getiren çocuk paneli

ABONE OL
10 Eylül 2021 14:47
CHP Samandağ’dan ses getiren çocuk paneli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samandağ İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, çocukların yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri konulu panel düzenledi. İlçede gerçekleşen panele MK PERA Klinik kurucusu Murat Kudret ve kliniğin diğer uzmanlarının konuşmacı olarak katıldı.

Panel hakkında bilgi veren CHP Samandağ Kadın Kolları, “Okulların açılmasıyla birlikte, farklı gelişen çocukların yaşadığı sorunlar ve yaklaşım önerilerini tartışmak amacıyla gerçekleşen panelde ayrıca ergenlik öncesi ve ergenlik dönemi problemlerine ebeveynlerin yaklaşımı, sürecin doğru okunması, okul-aile iş birliğinin nasıl olması gerektiği ve her şeyden önemlisi çocuklarımızın gelişimini sekteye uğratmayacak yaklaşımların ne olması gerektiği üzerine sunumlar ve tartışmalar gerçekleştirdik. Konuya ilginin yüksek olduğu panel, MK PERA ve Kadın katılımcılar arasındaki iş birliğinin artması temennileri ile son bulmuştur, katılım gösteren herkese teşekkür ederiz” bilgilerine yer verildi. Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.