DOLAR 32,3325 0.24%
EURO 35,0439 -0.26%
ALTIN 2.281,990,21
BITCOIN 22839181,30%
Hatay

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’LİLER BİLİME İNANIR “Lütfen Aşı Olun”

CHP’LİLER BİLİME İNANIR “Lütfen Aşı Olun”

ABONE OL
3 Eylül 2021 12:16
CHP’LİLER BİLİME İNANIR “Lütfen Aşı Olun”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, 3. günlük Hatay ziyaretlerini tamamladı. CHP Hatay İl Başkanlığında açıklamalarda ve CHP Antakya İlçe Teşkilat Toplantısında konuşan Özel, CHP’lilerin her zaman bilimden yana olduğunu vurgulayarak, herkesi aşı olmaya davet etti.

“CUMHURİYETİN 100. YILINDA CUMHURİYETİ KURTARMALIYIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kapılarının Atatürk, vatan, bayrak ve millet sevgisi olan herkese açık olduğunu söyleyen Özel, “Bundan sonra yapılacak ilk seçimlere kadar, biz iktidarı devralıp Türkiye’de yüzler gülene kadar baba evinde çıt çıkmaması lazım. Bu sözü hepimize, en yeni üyemizden en kıdemlimize kadar, en üst makamında olandan hiçbir görevi olmayana kadar hepimize söylüyorum. Çünkü Atatürk bizden, bu ülkenin kurucu babaları, kurucu kadroları bizden Cumhuriyetin 100. yılında cumhuriyeti yeniden kurtarmamızı, cumhuriyeti kurtardıktan sonra yeniden Türkiye’yi çağdaş, hukuk devleti, Atatürk’ün vasiyetine uygun olarak bir noktaya getirmemizi bekliyorlar. Bu ağır görevi üstlenmeye varsak bizde sizinle birlikteyiz” dedi.

“LÜTFEN AŞI OLALIM”

Özel, yeni tip koronovirüs (Kovid-19) sürecinde herkesin maske, mesafe, temizlik ve aşı konusuna önem vermesi gerektiğinin altını çizdi. Cumhuriyet Halk Partililerin bilime inandığını ifade eden Özel, “Bilim bu salgının maske, mesafe temizlikle uzak durulmasını ancak o mikrop gelip bulaştıracaksa bünyeye aşı olunarak korunmasını söylüyor. Ben, 80 yaşında babam, 20 yaşında kızım aşılarımızı vurulduk. Sözüme kıymet veren herkese sesleniyorum ki aşı sırası gelen olsun. Birinci, iknci, üçüncü aşıları doktorunuzun söylediği günde, sistemin verdiği yerde yaptırın. Bu hastalıkta can kaybetmeyelim” diye konuştu.

“ADAY AÇIKLANANA KADAR HEPİMİZ ADAY GİBİ ÇALIŞACAĞIZ”

Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayların belli olana kadar partililerinin birer aday gibi çalışmasını isteyen Özgür Özel, “Ne Kemal Kılıçdaroğlu ne Meral Akşener tek başına bu seçimi kazanamaz, Ne Ekrem İmamoğlu ne Mansur Yavaş ama bu seçimi sen kazanabilirsin eğer sen kazanırsan biz kazanırız. Adayımız çıkana kadar her biriniz yataktan cumhurbaşkanı adayı olarak kalkarsanız, her gün o bir oyun peşine düşerseniz bu seçimi bizim adayımız Millet İttifakının adayı kazanacak size söz veriyorum” şeklinde konuştu. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.