Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde çıkan ve kontrol altına alınan orman yangınında 2 hektar alan yandı.
Önceki akşam saatlerinde Antakya Habib-i Neccar Dağı’nda başlayan yangına, bölgeye yönlendirilen söndürme ekiplerince müdahale edildi.
Müdahale sırasında dumandan etkilenen bir itfaiye eri, ambulansla Hatay Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Yaklaşık 2 hektar alanın yandığı belirtildi.
ORMAN YANGINI ANTAKYALILARI KORKUTTU
Şehrin diğer yakası olan köprü tarafından Antakya Habib-i Neccar dağındaki orman yangınını gören vatandaşların yürekleri ağzına geldi. Cuma ZEYBEK
ASAYİŞ
19 Mayıs 2022ASAYİŞ
19 Mayıs 2022ASAYİŞ
19 Mayıs 2022ASAYİŞ
19 Mayıs 2022ASAYİŞ
19 Mayıs 2022GÜNDEM
19 Mayıs 2022ASAYİŞ
19 Mayıs 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.