DOLAR 32,4765 -0.05%
EURO 35,0112 -0.09%
ALTIN 2.436,790,04
BITCOIN 21010680,75%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
ÇİRKİN MANZARA!

ÇİRKİN MANZARA!

ABONE OL
28 Temmuz 2021 10:37
ÇİRKİN MANZARA!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da hafta sonları yüzlerce kişinin akın ettiği Serinyol Tahtaköprü Yıldırım Beyazıt Mesire Alanı duyarsız vatandaşlar sebebiyle adeta çöp alanına döndü. Yasakların kalkmasıyla birlikte piknik alanlarına akın eden vatandaşların, çöplerini toplamaması ortaya hoş olmayan manzaralar çıkmasına sebep oluyor.

MESİRE ALANI ÇÖPTEN GEÇİLMİYOR

Sıcak havalarla birlikte piknik alanlarına akın eden ve piknik yaptıktan sonra artıklarını toplamayan vatandaşlar, çevre kirliliğine sebep oluyorlar. Piknik yaptıkları bölgeden ayrılırken, çöpleri toplamayarak piknik alanından ayrılan vatandaşlar, geride adeta bir çöp yığını bırakıyorlar.

“PİKNİK ALANLARINI TEMİZ TUTMAK VATANDAŞLIK GÖREVİDİR”

Özellikle hafta sonunda çok sayıda vatandaşı ağırlayan piknik alanında bırakılan çöplerin hoş olmayan manzaralar oluşturduğunu belirten vatandaşlar , “Piknik alanlarımızı temiz tutmak bir vatandaşlık görevidir. Bazı vatandaşlar piknik yaptıktan sonra artıklarını toplayıp çöplere bırakıyorlar ama bazı vatandaşlar da artıkları çevreye dağıtıp gidiyor. Bu da piknik alanında hoş olmayan görüntüler oluşturuyor.

DUYARLI PİKNİKÇİLER TEPKİLİ

Piknik yapan bazı duyarlı vatandaşlar da, herkesin çöplerini toplaması gerektiğini belirterek, “Buraya yüzlerce insan piknik yapmaya geliyor. Herkes bir parça çöp atsa burası çöpten geçilmez. Her vatandaşın üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekir. Burada herkes kendi artığını toplasa çöp diye bir şey olmaz” şeklinde konuştular. İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.