DOLAR 32,3717 0.15%
EURO 35,0271 -0.18%
ALTIN 2.324,590,23
BITCOIN 2270704-0,67%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cırtıman Çok Amaçlı Salon Tamamlanıyor

Cırtıman Çok Amaçlı Salon Tamamlanıyor

ABONE OL
27 Ocak 2023 11:48
Cırtıman Çok Amaçlı Salon Tamamlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Cırtıman Mahallesi çok amaçlı salon projesi çok yakında hizmete girecek’ dedi.

Belediye Başkanı Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Cırtıman Mahallesi Muhtarı Şevket Ergüven ile birlikte Cırtıman Mahallesinde yapımı devam eden Çok Amaçlı Salon projesini yerinde inceledi.

EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Devam eden çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Başkan Tosyalı,” Projemizi en kısa zamanda tamamlayarak kıymetli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Daha öncede birkaç noktada Çok Amaçlı Salon Projesi yaptık. Hemşerilerimiz bu projelerimizden çok memnun. Bu çok amaçlı salonlarda düğün nişan asker eğlencesi taziye kabulleri son derece modern bir yapıda gerçekleştiriliyor” dedi.

Başkan Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Cırtıman Mahallesi Muhtarı Şevket Ergüven daha sonra mahallede yapılan, yapılmakta olan ve yapılacak diğer çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.