DOLAR 32,6045 0.38%
EURO 34,7732 0.01%
ALTIN 2.497,860,56
BITCOIN 20223970,90%
Hatay
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

EXPO 2021 Hatay için geri sayım tüm hızıyla devam ederken organizasyonun tanıtımı için yapılan kültür sanat etkinlikleri renkli görüntülere sahne oluyor.

Hataylı çocuklar, gençler ve sanatseverler Expo etkinlikleri ile sanat ve eğlence dolu bir hafta sonu geçirdi.

Cuma akşamı Aile Arasında isimli komedi filminin gösterimi ile başlayan hafta sonu etkinlikleri, cumartesi ve Pazar günleri de tüm hızıyla devam etti.

Expo çocuk etkinliklerinin adresi Antakya HATMEK oldu. Yüz boyamadan tiyatro gösterilerine, balon oyuncaklardan çizgi film karakterlerinin şovlarına kadar birçok eğlencenin bir arada olduğu etkinliklerde çocuklar iki gün boyunca çok eğlendi.

Hafta sonu etkinliklerinin sonuncusu ise Kadındır Adım isimli tiyatro oyunu oldu. 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’ne özel sahnelenen oyun izleyenlerden tam not aldı.

Expo’nun tanıtımında büyük rol oynayan kültür, sanat ve eğlence etkinliklerinin devam edeceğini söyleyen HBB yetkilileri, tüm gösterilerin ücretsiz olduğunu bir kez daha hatırlattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.