DOLAR 32,5219 0.09%
EURO 34,9875 -0.1%
ALTIN 2.435,930,03
BITCOIN 21181311,20%
Hatay
23°

KAPALI

04:15

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
ÇOCUKLARIN TRAFİK BİLİNCİ ARTACAK!

ÇOCUKLARIN TRAFİK BİLİNCİ ARTACAK!

ABONE OL
29 Eylül 2021 11:41
ÇOCUKLARIN TRAFİK BİLİNCİ ARTACAK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Çocuk Trafik Eğitim Parkı törenle hizmete alındı. Merkez ilçe Antakya’nın Akasya Mahallesinde yapımı tamamlanan Çocuk Trafik Eğitim Parkının hizmete alım töreni gerçekleştirildi.

TÖREN PROTOKOLÜN YOĞUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

Gerçekleşen törende, Hatay Valisi Rahmi Doğan beraberindeki heyet ile birlikte Çocuk Trafik Eğitim Parkı içerisinde bulunan sınıfların ve uygulamalı eğitim parkurunun gezdi. Törene Vali Doğan’ın yanı sıra parkın yapımına katkı sağlayan İSDEMİR Genel Müdürü Mesut Keyfli ile Dönmezoğlu İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adına Osman Dönmez, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Daire Başkanı Nuri Baycan ve davetliler katıldı.

Törende çalışma ve hizmetlerinden dolayı İSDEMİR Genel Müdürü Mesut Keyfli’ye Hatay Valisi Rahmi Doğan tarafından plaket takdim edildi.

ÇOCUKLARA TRAFİK EĞİTİMİ

Törenin hemen ardından, trafik eğitim parkı alanında polis ve jandarma trafik ekipleri, öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi gerçekleştirdi. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.