DOLAR 32,5710 0.26%
EURO 34,8049 -0.02%
ALTIN 2.491,900,31
BITCOIN 20665563,77%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

ÇÖZÜM BULACAK YETKİLİ ARANIYOR

ABONE OL
9 Nisan 2022 09:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba Sevgili Hatay Asi gazetesi okuyucuları, 2022 yılında dijital çağ diye lanse ettiğimiz bu zamanlarda hala dijitalleşmeyen bazı yerlerimiz mevcut.

Daha önce de kaleme aldığım Hatay Stadında ki İnternet ve şebeke sorunu devam ediyor, evet geçen yıl yine kaleme aldım ve bu eksiklikleri aktardım ama gelip görüyoruz ki aradan o kadar zaman geçesine rağmen hala bir çözüm bulunamamış.

Geçtiğimiz hafta oynanan Hatayspor – Adana Demirspor maçını Basın tribününde takip ettim, basın tribününde ve statta basına herhangi yardımcı olacak bir personel, bir çalışma ve ek hiç bir şey olamamasını geçtim normal olması gereken wifi dahi bulunmuyor, az çeken wifi kanallarınında şifreleri sır gibi saklanıyor.  Basın olarak orada basın tribününde yer almamızın nedeni maçları takip etmemiz ve karşılaşmaları sıcağı sıcağına kamuoyu ile paylaşabilmek içindir, ama gelip görüyoruz ki stad içinden bilgileri maalesef aktarmakta ciddi sorunlar yaşıyoruz. Yerel basından ziyade ajans muhabirleri de yaşanan bu sorundan oldukça şikâyetçi. Wifi kanallarını kullanamamanın yanında stadyum içerisinde basın tribünü bölümünde maalesef ki kendi internetimiz olan mobil verilere dahi ulaşmakta zorluk çekiyoruz çünkü stadyumda şebeke sorunu da mevcut. Öylesi devasa ve mükemmel olan stadyumda böyle sorunların yaşanması ciddi manada üzüntü vericidir. Şehir dışından gelen meslektaşlarımızda aynı konudan mustarip olur, Avrupa kupalarına katılmak için mücadele eden Hatayspor’un ve olası ihtimal olursa katıldığı takdirde statta oynanacak maçları düşününce UEFA kanadından yetersiz bulunması içten bile değil.  Umarım en kısa sürede bu bahsettiğim sorunlara çözüm yolu bulacak yetkili çıkarda biz basın mensuplarının bu şekilde mağdur olmamasını sağlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.