DOLAR 32,3795 0.18%
EURO 35,0697 -0.02%
ALTIN 2.325,020,25
BITCOIN 2270636-0,66%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanlığı Heyeti’nden Antakya Belediyesi’ne Ziyaret

Cumhurbaşkanlığı Heyeti’nden Antakya Belediyesi’ne Ziyaret

ABONE OL
30 Kasım 2022 12:58
Cumhurbaşkanlığı Heyeti’nden Antakya Belediyesi’ne Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lütfihak Alpkan, Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan ve Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Dr. Murat Yılmaz, Hatay Vali Yardımcısı Harun Kaya refakatinde Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

Bilim Merkezi Ziyaret Edildi

Antakya Bilim Merkezi ve Antakya Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen ziyaretlerde heyet Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın hizmetleri hakkında bilgi aldı, projeleri konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Bilim Merkezi ziyaretinde yürütülen hizmetler hakkında bilgiler aktaran Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz; “Bilim Merkezimiz içerisinde akıl ve zeka oyunları, robotik kodlama, astronomi ve uzay bilimleri eğitimleri veriyoruz. Bunun yanı sıra her gün okul gruplarımızı ve bireysel olarak öğrencilerimizi, velilerimizi ziyaretçi olarak ağırlıyoruz. Bugüne kadar yaklaşık 72 bin öğrencimizi bilim merkezimizde ağırlamış bulunuyoruz.” dedi.

ROBOTİK KODLAMA ŞAMPİYONLARI ALKIŞLANDI

Estonya’nın başkenti Talinn’de 16 ülke ve 400’den fazla katılımcı ile düzenlenen Robotex International’da Dünya 3.’sü olarak bizleri gururlandıran Antakya Belediyesi Robotik Takımı da Bilim Merkezi’nde heyeti karşılayanlar arasındaydı. Enes Bakımlı, Gökalp Kiraz, Hüseyin Keseroğlu ve Hüseyin Bakımlı isimli öğrencilerin Dünya 3.’sü olduklarını öğrenen heyet öğrencileri alkışlayarak tebrik etti.

Bilim Merkezi’nin tüm birimlerini ziyaret eden heyet, daha sonrasında Antakya Belediyesi Ana Hizmet Binası’na geçerek burada Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Belediye hizmetleri ve projeleri hakkında bilgiler aktaran Başkan Yılmaz, ziyaretin sonunda heyet ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.