DOLAR 32,3377 0.17%
EURO 35,1832 -0.02%
ALTIN 2.240,41-0,12
BITCOIN %
Hatay

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DAF Bünyesinde Hizmet Vermekten Mutluluk Duyuyoruz

DAF Bünyesinde Hizmet Vermekten Mutluluk Duyuyoruz

ABONE OL
19 Mayıs 2022 13:10
DAF Bünyesinde Hizmet Vermekten Mutluluk Duyuyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DAF Atılım Otomotiv Şirket Sahibi Orhan Mengüllüoğlu gerçekleşen yemekte “DAF bünyesinde hizmet vermekten mutluluk duyduklarını” söyledi.

DAF Türkiye Genel Müdürü Gregor Van Der Mark’ın yer aldığı akşam yemeğinde DAF Atılım Otomotiv ailesi, çalışanları ve müşterileri bir arada buluştu. DAF EURO 6, Araç tanıtımının da yer aldığı yemekte açıklamalarda bulunan “DAF Atılım Otomotiv” Şirket Sahibi Orhan Mengüllüoğlu: “Dünya ve Ülkemiz iki yıldan beri pandeminin ekonomik hayatımıza getirdiği ağır sorunları yaşıyor. Pandemi koşullarında biz Atılım Otomotiv olarak müşterilerimizin sorunlarının çözümüne yönelik katkı sunduk, sunmaya devam edeceğiz. Umut ediyorum ki aramızdaki güçlü dostluk bağları ile tüm sorunların üstesinden geleceğiz. Müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışını ilke edinen Atılım Otomotiv üç yıldır üst üste En Başarılı Bayi, Araç Satışı ve En Başarılı servis ödüllerine layık görüldü. Bu ödülleri şirketimizde görev alan tüm çalışma arkadaşlarımızın üstün çabası sayesinde aldık. Herkese çok teşekkür ederim tabi ki sektörde bizi tercih eden, daima yanımızda olan başta değerli müşteri ve dostlarımızın güvenine layık olduğumuz içinde çok mutluyuz. Dostlarımızın ve müşterilerimizin tercihi ve dayanışması bizim varlık nedenimiz Hepinize çok teşekkür ediyorum, DAF Hatay Yetkili Satış ve Servisi olarak üstün teknoloji ile donatılmış DAF araçlarımızı sizlerin hizmetine sunmaktan ve DAF bünyesinde dostlarımıza hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

TÜRKİYEYE YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

DAF Ailesi olarak Türkiyeye yatırımlarının devam edeceklerini söyleyen DAF Türkiye Genel Müdürü Gregor Van Der Mark: DAF ailesi olarak en büyük hedefimiz sürdürdüğümüz bu teknolojik varlığımızı en iyi şekilde devam ettirmektir. DAF EURO 6, aracımız üstün teknolojiye sahip uzun süredir lider konumda bulunuyor, her yıl olduğu gibi araç folyomuza faklı eklemeler gerçekleştirerek müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Bizleri müşterilerimizle buluşturan DAF Atılım Otomotiv ailesine teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu. Gerçekleşen yemekte Antakya’nın tanınmış iş adamları ile çevre ilçelerden gelen şirket sahipleri ile beraber İş Bankası, Ak Bank, Garanti ve Vakıf Bank’ın şube temsilcileri de yer aldı.  Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.