DOLAR 32,5884 0.35%
EURO 34,8625 0.35%
ALTIN 2.497,830,55
BITCOIN 21127854,31%
Hatay
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
DEFF Mobilya’dan Günyazı Ortaokulu’na Kütüphane

DEFF Mobilya’dan Günyazı Ortaokulu’na Kütüphane

ABONE OL
7 Eylül 2022 14:25
DEFF Mobilya’dan Günyazı Ortaokulu’na Kütüphane
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günyazı Ortaokulunda yapımı DEFF Mobilya tarafından üstlenilen kütüphanenin açılış töreni gerçekleştirildi.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen açılış törenine Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Şube Müdürler Adem Gürlen ve Ercan Kocakaya, Hatay Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürü Yakup Sarıdaş, Günyazı Ortaokul Müdürü Enver Canpolat, Öğretmenler, çok sayıda veli ile öğrenci katılım gösterdi.

İMKANLARIMIZ VAR OLDUĞU SÜRECE PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK

Kütüphane açılışında konuşma yapan DEFF Mobilya Genel Müdürü Malik Özgün, “Eğitim sadece belirli yıllarda, belirli koşullarda ya da belirli bir mekanda yetişmek demek değildir.

Eğitim; hayatımız boyunca her aşamada devam edecek olan ve sonu olmayan bir kavramdır.

Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında ablam Yasemin köygülü’nün öğretmenlik yaptığı bu okula onun vesilesi ile bir şeyler kazandırabildiysek ne mutlu bize. Bugün bir kütüphane ile başladık. Annem ile Babamın ismi üzerine yapılan bu Kütüphane inşallah ilerde bir okul projesi olarak devam eder. Pandemi öncesi yapılan bir projeydi. Görmek bugüne kısmet oldu.”dedi.

Özgün: “Daha önce de farklı sosyal sorumluluk projelerinde yer aldık ama eğitim adina bu bizim için de ilk oldu. Kamera arkasında ayrıca emeği geçen Tahsin Atmaca ve Olcay Özkan’a da teşekkür ediyorum. Böyle projelerin içinde olmaktan mutluluk duymaktayız

İmkanlarımız var olduğu sürece de olmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Erhan UNAY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.