DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20817933,16%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Defne Hastanesi Son Teknoloji İle Hizmet Veriyor

Defne Hastanesi Son Teknoloji İle Hizmet Veriyor

ABONE OL
22 Mart 2022 12:16
Defne Hastanesi Son Teknoloji İle Hizmet Veriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bölgemizin Başarılı Sağlık Kuruluşlarından biri olan Defne Hastanesi son Teknoloji ile Son Teknoloji Cihazları ve Branşlarındaki Gelişmeler Işığında Hastalarına Hizmet Veriyor.

Deneyimli Akademik ve Uzman Kadrosu ile beraber birçok bölümde son teknolojiyi kullanarak hastalara daha iyi hizmet sunduğunu açıklayan Özel Defne Hastanesi;  “Kalp Damar Cerrahi Bölümünde; Hastanemiz Kalp Sağlığı Merkezi olarak, kalp sağlığını korumak, kalp hastalıklarını teşhis ve tedavi etmek amacıyla en yüksek standartlarda donanım ve alt yapı ile hizmet vermektedir. Son yıllarda teknolojinin de gelişmesiyle birlikte kalp ameliyatları küçük kesi yöntemi sayesinde konforlu şekilde çok küçük bir yara izi ile gerçekleştirilebiliyor.

Küçük kesi yöntemi hem işlem sırasında hem de işlem sonrasında yaşam kalitesini yükselten önemli avantajlar sağlıyor. Hastanemiz Kalp Merkezi olma özelliği taşırken, deneyimli Akademik ve uzman kadrosu minimal invaziv yöntemlerini Kalp kapak ameliyatlarının tamir ve değişiminde, koroner baypas cerrahisi gerektiğinde, bazı kalp deliklerinin kapatılmasında, kalp içi tümörlerin çıkarılması gerektiğinde kullanmaktadır. Kalp ve kalp hastalıkları yanında damar hastalıkları tedavilerinde de hizmet vermekteyiz. Her türlü açık kapalı varis ameliyatları, atardamar tıkanıklıklarının anjiyografik ve cerrahi tedavileri de kalp sağlığı merkezimizde yapılmaktadır.

Kardiyoloji Bölümümüzde; Birçok kalp hastalığının teşhis ve tedavisi yapılmaktadır.  Son yıllarda BT(Bilgisayarlı Tomografi) Anjiyo Cihazı ile kalp damarları çok daha detaylı incelenebilmektedir. Çok kısa sürede, daha konforlu bir şekilde hastanın kalp damarları hakkında bilgi veren BT Anjiyo Cihazı hastalarımıza hizmet vermektedir.

Plastik ve rekonstrüktif cerrahi doğuştan ya da sonradan olan tüm şekil ve işlev bozukluklarının düzeltilme cerrahisidir. yüz şekil bozuklukları, asimetriler, doğumsal kitleler, nadir yüz yarıkları, halk arasında tavşan dudak, kurt ağzı olarak bilinen yarık dudak ve damaklar, ağız, yüz, çene cerrahisi, çene ve yüz kemiklerinin şekil bozuklukları, burun defektleri, tümörleri, kopmaları, tükürük bezi problemleri, doğumsal tüm tümörler, benler, damar hastalıkları, yüzün kemik ve yumuşak doku yaralanmaları ve onların sonucunda ortaya çıkan bozukluklar, baş-boyun tümörleri, memenin yokluğu, asimetrisi ya da fazla meme olması, kanser sonrası kaybolan memenin yerine yeni meme yapılması, erkekte büyük meme, genital organların doğumsal anomalileri, genital organların onarımları, kopan organların dikilmesi, göğüs ve karın duvar defektleri, el cerrahisinin tüm hastalıkları, el ve ayaktaki eksiklikler, şekil bozuklukları, kol ve bacaktaki sinir problemleri, deri ve yumuşak dokunun tümörleri, yanığın acil ve sonrasında oluşan tüm defektlerinin, tüm bozukluklarının tedavisi, çeşitli enfeksiyon, radyasyon ya da diğer etkilerle deri ve deri altı bölgesinde oluşan yaralar, iyileşmeyen bası yarası ya da toplar damar yetmezlikleri, şeker hastalığına bağlı ayak yaraları gibi birçok hastalığın tedavisi yapılmaktadır.

Tıbbı Onkoloji Ve Radyasyon Onkolojisi; Tıbbi onkoloji bölümüz yalnızca kanserli hastaların tedavisini değil, kanserden korunma, kanser taraması ve erken tanı uygulamalarını da kapsıyor. Meme kanseri, akciğer kanseri, mide-bağırsak kanserleri, pankreas kanseri, karaciğer kanserleri, safra kesesi ve yolu kanserleri, baş-boyun tümörleri, osteosarkom ve yumuşak doku sarkomları, beyin tümörleri, böbrek – mesane kanserleri, prostat kanseri, malign melanom, tiroid kanseri, over (yumurtalık) kanseri, serviks (rahim ağzı) kanseri, endometrium (rahim) kanseri, testis kanseri, lenfomalar, multiple myelom gibi birçok kanser türü tıbbi onkoloji yöntemleriyle tedavi edilebiliyor.

Radyasyon Onkolojisi bölümümüz, Radyoterapi yani halk arasında “radyasyon tedavisi” ve ya “ışın tedavisi” olarak da adlandırılan tedavi ile  radyasyonun kansere etkilerini, tümörlerin davranışlarını incelemekte ve bu alanda araştırma-uygulama yapmaktadır.

Genel Cerrahi Bölümümüz; Kanserden obezite cerrahisine kadar geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Geleneksel açık ameliyatların yanı sıra, minimal invaziv laparoskopik ameliyatlar da deneyimli cerrahlarımız tarafından modern teknolojik aletler kullanılarak yapılmaktadır.

Beyin cerrahi ve NÖROLOJİ: Hastanemiz tüm branşlarda olduğu gibi beyin cerrahi ve nöroloji branşlarında da öne çıkmaktadır. Ani felç, inme geçiren hastalar Beyin Anjiyo için şehir dışına, giderek zaman kaybetmekteydi. Şuan Nöroloji, Girişimsel Nöroloji ve Beyin cerrahi uzmanlarımız ile hızlı müdahale gerektiren bu tür beyinsel rahatsızlıklara anında teşhis tanı ve tedavi yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.