DOLAR 32,3290 0.22%
EURO 35,0869 -0.19%
ALTIN 2.307,071,31
BITCOIN 22837912,65%
Hatay
12°

KAPALI

05:03

İMSAK'A KALAN SÜRE

Defne İlçesi Önemsenmiyor

Defne İlçesi Önemsenmiyor

ABONE OL
3 Haziran 2022 14:54
Defne İlçesi Önemsenmiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

165 bin nüfusuyla Hatay’ın en büyük üçüncü ilçesi olan Defneli vatandaşlar yetkililere seslendi.

NEDEN DEFNE İLÇESİNE HASTANE YAPILMIYOR?

Geçtiğimiz günlerde Dörtyol da açılan ve önümüzdeki günlerde Samandağ’da da açılışı yapılacak olan hastanelerden sonra yetkililere seslenen Defneli Vatandaşlar, “Defne’nin en büyük sorunlarından biri olan Devlet Hastanesi yıllardır gündemdeki yerini koruyor. Fakat herhangi bir adım atılmıyor. İlçemize hastane yapılması için adım atılmasını bekliyoruz” dediler.

ÇEVRE İLÇELERDEKİ HASTANELER YETERSİZ KALIYOR

İlçe halkı olarak acil durumlarda dahi çevre ilçelerde bulunan hastanelere yetişmeye çalıştıklarını belirten vatandaşlar, “Yıllardır yetkililere sesimizi duyurmaya çalışıyoruz, Hatay’ın en büyük 3. İlçesinde yaşıyoruz. İlçemiz nüfus olarak çok yüksek seviyede ve hala yükseliyor. Bizler artık çevre ilçelerdeki hastanelerde sürünmek istemiyoruz. Acil durumlarda çevre ilçelerdeki hastanelere yetişmeye çalışıyoruz. Defneli vatandaşlar kaderine mi terk edildi? Kimse bu sorunumuzu çözemeyecek mi?”  diyerek sitem ettiler.

ÇİLE ÇEKMEDEN TEDAVİ OLMAK İSTİYORUZ

Geçtiğimiz hafta Dörtyol’da açılan ve ilerleyen günlerde de kapasite bakımından büyütülen Samandağ Devlet hastanelerine değinen vatandaşlar; “Çevre ilçelerde hastanelerin açılması ve sağlık sektörünün gelişmesini uzaktan izliyoruz. Diğer ilçelerde olduğu gibi ilçemiz insanını rahatlatacak bir hastane istiyoruz. Ciddi sağlık sorunları yaşayan hastalarımızı yollarda yormadan tedavi ettirmek istiyoruz.  Üvey evlat muamelesi görmekten bıktık. Sağlık herkesin olduğu gibi bizim de hakkımızdır. ”ifadelerine yer verdiler. Erhan UNAY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.