DOLAR 32,3676 0.14%
EURO 34,9785 -0.3%
ALTIN 2.324,110,21
BITCOIN 22748061,04%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Defne İlçesinde Tarımsal Üretime Katkı

Defne İlçesinde Tarımsal Üretime Katkı

ABONE OL
28 Mayıs 2022 13:33
Defne İlçesinde Tarımsal Üretime Katkı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne İlçesinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Yetiştiriciliği kursu tamamlandı.

İnsan ve hayvan sağlığının korunmasında ve tedavisinde tarihten günümüze kadar bilinen ve kendilerinden faydalanılan tıbbi ve aromatik bitkilerin bir kısmının tekrar tanıtılması, faydalanma yönlerinin öğretilmesi ve yetiştiriciliği hakkında bilgi birikimi kazandırarak bu bitkilerden faydalanma imkanı sağlamak amacıyla Tarım Orman Defne İlçe Müdürlüğü personelleri tarafından Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Kursu düzenlendi.

Eğitim sürecine katılım sağlayan ve kurs sonunda yapılan sınavı başarıyla geçen kursiyerlere, sertifikaları Hatay Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Çolakoğlu tarafından verildi.

Müdür Çolakoğlu, Tıbbi ve Aromatik bitkilerin öneminden bahsederek bölgemizde yetiştiriciliği yapılan ve yapılabilecek olan tıbbi ve aromatik bitkilerle ilgili görüşlerini kursiyerlerle paylaşarak, Defne ilçesinde tarımsal üretime katkıda bulunmaya devam edeceklerini vurguladı.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.