DOLAR 32,3624 0.11%
EURO 34,9511 -0.37%
ALTIN 2.323,740,20
BITCOIN %
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Defne Voleybol Öğretmenler Kupası Sahiplerini Buldu

Defne Voleybol Öğretmenler Kupası Sahiplerini Buldu

ABONE OL
23 Kasım 2022 16:43
Defne Voleybol Öğretmenler Kupası Sahiplerini Buldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Tertip Komitesi iş birliği ile 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen Okullar Arası Öğretmenler Voleybol turnuvası final maçı oynandı.

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Öztürk’ünde izlediği maçta Şehit Serkan Talan MTAL Öğretmenler Voleybol Takımı, Yeşılpınar ÇPAL Öğretmenler Voleybol Takımını 3-1 yendi.

BU TURNUVADA ÖNEMLİ OLAN SPORUN BİRLİK, BERABERLİK RUHUDUR

Maç sonunda iki takım oyucularını tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Gülistan; “Bu turnuvada önemli olan sporun dostluk, kardeşlik, birlik, beraberlik ruhunun yansıtılmasıdır. Biz öğretmenlere düşen de bunu en güzel şekilde yansıtmaktır. Bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ” dedi.

Turnuvada birinci ve ikinci olan takımların madalyaları ve kupaları Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Öztürk tarafından verildi.

Erhan UNAY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.