DOLAR 32,5290 -0.04%
EURO 34,9823 0.38%
ALTIN 2.432,390,40
BITCOIN 2067269-2,34%
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Defne’de Kitaplı Günler Başlıyor

Defne’de Kitaplı Günler Başlıyor

ABONE OL
3 Şubat 2023 11:15
Defne’de Kitaplı Günler Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne Belediyesinin koordinasyonuyla açılan 3. Defne Kitap Fuarında, bugün okur-yazar buluşması yapılacağı belirtildi.

Defne Belediyesi tarafından organize edilen 3. Defne Kitap Fuarı kitapseverler ile buluşuyor. Kültür Kentleri Birliği Hatay İl Temsilcisi Nebih Nafile’nin koordinasyonu ile Kültür Kentleri Birliği yazarlarının okurlarla buluşma etkinliğinin Doğuş Okulları Önü / Sümerler Maksim Fuar Alanı Kültür Kentleri Birliği standında gerçekleşeceği ifade edildi.

Birçok yayıncı ve yazarın katılım sağlayacağı 3. Defne Kitap Fuarının her gün saat 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacağı öğrenildi.

KÜLTÜR KENTLERİ BİRLİĞİ STANDINDA OKUR-YAZAR BULUŞMASI

Kültür Kentleri Birliği Hatay İl Temsilcisi Nebih Nafile’nin yaptığı yazılı açıklamada; “Kitapların aydınlığı ve sıcaklığında Defne’de okurlarımızla üçüncü kez buluşmanın sevinci içerisindeyiz. Bu mutluluğumuzu sağlayan Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’e, emek veren bütün belediye çalışanlarına öncelikle teşekkür ediyorum. Kitap okuma oranının çok düşük olduğu bugünlerde bu buluşma oldukça anlamlı olacaktır. “Okumayan anne-babanın okumayan çocuğu, okumayan öğretmenin okumayan öğrencisi olur.” Lütfen her fırsatta ama her fırsatta okuyalım. Şiir, hikâye, roman, dergi, gazete, kitap hiç fark etmez, yeter ki okuyalım. Okumaya yeni başlayan bir kişi, okuduğumu anlamıyorum diyebilir.” dedi.

Erhan UNAY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.