DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2072232-0,36%
Hatay
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Defne’de Vatandaşla Buluşma Toplantısı Yapıldı

Defne’de Vatandaşla Buluşma Toplantısı Yapıldı

ABONE OL
28 Şubat 2022 11:09
Defne’de Vatandaşla Buluşma Toplantısı Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Defne ilçesinde, vatandaşla buluşma toplantısı düzenlendi.

Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Hatay Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko başkanlığında yapılan toplantıya Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Halil Sanlı, Mahmut Sabah, İlçe Şube Müdürleri Mahmut Doğan, Mehmet Sarıyıldız, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Okul Aile Birliği Başkanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının açılış konuşmasını Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan yaptı.

Gülistan yaptığı konuşmada Defne eğitim camiası olarak hep birlikte akademik başarısı yüksek olan ilçemizde amaçlarının akademik başarının yanında ahlaki değerlerine bağlı iyi insanlar yetiştirmek olduğunu söyleyerek toplantıya katılım sağlayan başta İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko olmak üzere herkese teşekkür etti. Defne’de çocuklarımızın eğitimi için ne gerekiyorsa hep birlikte yapacağız. Hatay’ın en başarılı ilçesi olan Defne’de başarıların artarak devam etmesini dilediklerini söyleyen Çerko, tüm idarecilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

Toplantıya katılanların istek ve görüşlerinin alınmasından sonra toplantı İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko’nun iyi dilekleri ile sonlandırıldı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.