DOLAR 32,5462 -0.01%
EURO 34,9163 0.12%
ALTIN 2.432,450,40
BITCOIN %
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Defneli Nadiye Ülkemizi Avrupa’da Temsil Edecek

Defneli Nadiye Ülkemizi Avrupa’da Temsil Edecek

ABONE OL
14 Şubat 2022 15:22
Defneli Nadiye Ülkemizi Avrupa’da Temsil Edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi Öğrencisi Nadiye Bereketoğlu 2022 Türkiye Yıldızlar Satranç şampiyonasında Türkiye İkincisi olarak Avrupa’da ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

22 – 29 Ocak 2022 tarihleri arasında Antalya Belekte düzenlenen Türkiye Küçükler-Yıldızlar Satranç Şampiyonası 15 yaş kategorisine Hatay Defne ilçesinden katılan Nadiye Bereketoğlu şampiyona sonunda Türkiye ikincisi oldu. Bereketoğlu Turnuvada yakaladığı başarıdan ve dereceden dolayı Satranç milli takım havuzuna girerek Nisan ayında Rodos’ta düzenlenecek olan Avrupa Satranç şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

ÖĞRENCİLERİMİZE HER ANLAMDA DESTEK ÇIKIYORUZ

Okul yönetimi ve hocalar olarak öğrencilere her anlamda destek çıktıklarını söyleyen Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi müdürü Ömer Uğur Aydın: Okulumuzda temel dersler dışında öğrencilerimizi spor’a sanat’a, müziğe ve her türlü yararlı aktivitelere teşvik ediyoruz. Öğrencilerimizin gizli kalmış cevherlerini ortaya çıkarmak için çabalar sarf ediyoruz, bu çabaların karşılığını böyle başarılarla aldığımız için çok mutluyuz öğrencimizin ve antrenörümüzün Avrupa şampiyonasından da büyük bir başarı ile döneceğine ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine dair hiçbir şüphemiz yok” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI ALDIK

Dönem boyunca gerçekleştirdikleri çalışmaların karşılığını aldıklarını aktaran Satranç Antrenörü Mithat Kaynak: “Nadiye’nin başarısı bizi çok mutlu etti, bu başarıda yılların verdiği çalışma, azim ve inanç yatıyor. Çok şükür bu çalışmaların inancın karşılığını aldık ama henüz işimiz bitmedi, Avrupa şampiyonasında da dereceye girip öğrencimizin milli takımda yer almasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı. Mahmut Sivri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.