DOLAR 32,5956 0.15%
EURO 34,9762 0.29%
ALTIN 2.423,700,04
BITCOIN 2097294-3,42%
Hatay
23°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
DEMİR MAZGAL İŞKENCESİ!

DEMİR MAZGAL İŞKENCESİ!

ABONE OL
3 Şubat 2022 10:29
DEMİR MAZGAL İŞKENCESİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya’nın son günlerde mazgal hırsızlarıyla başı dertte. Özellikle en kalabalık nüfusa sahip olan Akasya Mahallesinde, birçok cadde ve sokakta bulunan demir mazgallar hırsızların hedefi oldu. Vatandaşlar yaşanan olaylar sonrası mahalledeki mazgalların sert plastikten olmasını istedi.

HIRSIZLARIN YENİ HEDEFİ DEMİR MAZGALLAR

Kentte son günlerde artan mazgal hırsızlığı olayları sonrası, vatandaşlar emniyetin de önlem almasını istedi. Kentin birçok noktasında kol gezen hırsızların son günlerde başta mazgallar olmak üzere motosikletler ve bisikletlere de göz diktiklerini aktaran vatandaşlar, gece bekçilerinin mahalle aralarında da devriye atmalarını talep ettiler.

AKASYA MAHALLESİ MAZGAL MAĞDURU

İlçenin en kalabalık nüfusuna sahip olan ve birçok önemli kurum ile çalışma merkezlerini içerisinde barındıran Akasya Mahallesi, özellikle ara sokaklarında mazgal tehditleriyle karşı karşıya kalıyor. Son 1 haftalık süreçte 116. Sokak üzerinde bulunan 2 ayrı mazgal noktasında 3 defa hırsızlık yaşanırken, HATSU ekipleri birinci noktayı komple sert plastikten yapmıştı. Şimdi de vatandaşlar mahallenin tüm noktalarına sert plastik mazgalların koyulmasını istiyor. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.