DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DEVA Antakya’dan, MAZMAN Medya’ya ziyaret

DEVA Antakya’dan, MAZMAN Medya’ya ziyaret

ABONE OL
11 Haziran 2021 10:49
DEVA Antakya’dan, MAZMAN Medya’ya ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrasi ve Atılım Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı ve beraberindeki heyet, MAZMAN Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Mazmanoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

ESNAF ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİLER

Gün içerisinde, “Tarımda kendi kendine yeten bir ülkenin DEVA’sı hazır” konulu esnaf ziyaretleri gerçekleştiren DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, DEVA Partisi Antakya İlçe Teşkilat İşleri Başkanı Metin Güney, DEVA Partisi Antakya İlçe Seçim Kurulu Başkanı Halit Karagülle ve DEVA Partisi Antakya ilçe Gençlik Kolları Başkanı Fetullah Gazioğlu, MAZMAN Medya’ya da ziyaret gerçekleştirdi.

MAZMAN Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Mazmanoğlu’na, “Tarımda kendi kendine yeten bir ülkenin DEVA’sı hazır” konulu açıklamalarda bulunan Başkan Uğur Çakılı, DEVA Antakya olarak giderek büyüyen ve başarılı çalışmalara imza atan ekip olduklarını söyledi. Gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı DEVA Antakya Teşkilatına teşekkürlerini sunan Nihat Mazmanoğlu, Uğur Çakılı ve ekip arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diledi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.