DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2080274-1,39%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
DEVA Hatay’dan ‘DEVA Parkta’ Programı

DEVA Hatay’dan ‘DEVA Parkta’ Programı

ABONE OL
6 Ağustos 2022 09:41
DEVA Hatay’dan ‘DEVA Parkta’ Programı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrasi ve Atılım Partisi Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun öncülüğünde DEVA Parkta etkinliği gerçekleştirdi. 15 Temmuz Milli İrade Parkı önünde açılan stant ile gerçekleştirilen etkinliğe İl Başkanı Coşkun’un yanı sıra Antakya ilçe başkanı Uğur Çakılı, Defne İlçe Başkanı Nidal Hüzmeli, Deva Partisi Hatay Teşkilat Başkanı Nuri Şinikoğlu ve teşkilat üyeleri katıldı. Türkiye genelinde tüm DEVA teşkilatlarının eş zamanlı olarak düzenlemiş olduğu “Deva Parkta” etkinliğinin Antakya’daki ayağına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

COŞKUN: TÜRKİYE’YE DEVA OLACAĞIZ

“Deva Parkta” etkinliğinde vatandaşlara ülkenin halihazırdaki durumunu, DEVA Partisi’nin çözüm önerilerini ve partinin eylem planlarını anlatan broşürler takdim edildi. DEVA Partisi Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun, vatandaşlarla yapmış olduğu görüşmelerle ilgili yaptığı açıklamada; “Türkiye’ye Deva olma yolunda “Seçimden Önce Son Yaz” şiarıyla durmadan yorulmadan çalışmaya deva’m ediyoruz. Demokrasi ve Atılım Partisi Hatay İl Başkanlığı ve ilçe başkanlıklarımız olarak Atatürk ve Vali Ürgen Parkı’nda vatandaşlarımızı dinledik. Genel Merkezimiz tarafından haftalık Eşzamanlı faaliyetler kapsamında son bir ayda haftalık #DevaParkta, #DevaTarlada ve son olarak ta bu hafta #DevaEsnafta etkinliklerimizi gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinliyor, çözüm önerilerimizi anlatıyor, Genel Başkanımız Ali Babacan’ın selamlarını iletiyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere ilettiği sorunlara çözüm önerilerimizi anlattık. Türkiye’ye DEVA olmak için sahadayız. Yorulmuş, yıpranmış, geleceğe dair bir vizyonu ve hayali kalmamış bu iktidarın değişmesi gerekmektedir. Kimse umutsuzluğa kapılmasın; mahzun olmasın. Biz inanıyoruz ki umut biziz. Umut, DEVA Partimizdir. Program dahilinde sahada vatandaşlarla buluşmaya devam edeceğiz.”

İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.