DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2076797-0,83%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Deva Partisi Damla Damla Büyüyor

Deva Partisi Damla Damla Büyüyor

ABONE OL
16 Ağustos 2022 14:37
Deva Partisi Damla Damla Büyüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL


DEVA Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ilçeye bağlı Büyükçat Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Yoğun kalabalığın gözlendiği toplantıda vatandaşların sorularını da yanıtlayan Hüzmeli, vatandaşlara Hatay, Türkiye ve dünya gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Mevcut sistemin sorunlarından bahseden Hüzmeli, DEVA Partisi’nin projeleri ile sorunlara getirdiği etkili çözümleri de ifade ettiği toplantıda yaptığı konuşmasında; “Biz görevimizi yerine getiririz, gerisi halkımızın takdiridir. Her millet nasıl yönetilmeyi hak ediyorsa o yöneticiler tarafından yönetilir. Başkanlık sistemi tehlikeli bir sistem. 6’lı masa da bu yüzden kuruldu. 6’lı masayı ilk kuran ve toparlayan da Ali Babacan’dır. Güçlendirilmiş parlamenter sistemi istiyoruz. Ama çok seslilik de istiyoruz. Umuyorum ki gelecek aday başkanlık sistemini kaldırarak parlamenter sisteme güçlü girişi sağlayacaktır. Ülkenin topyekün modernize edilmesi gerekiyor ve Avrupalı devletlerin seviyesine getirilmelidir. İstişarenin olmadığı yerde hata olur. Bunun sonucunda da sorunlar büyür. Bunun sonucunda da Genel Başkanımız AK Parti’den ayrılarak DEVA Partisi’ni kurdu. Ardından internette bir anket yapıldı ve halka alternatif bir partiye ihtiyaç var mı diye soruldu. Bunun akabinde bu parti kuruldu. Biz eski siyasilerin de olduğu bir yapı kurduk. Amacımız bu isimlere makam vermek değil, insanları birleştiren bir yapı kurmak. Atatürk ilkelerini temel alan hak ve hürriyetlerin sağlandığı bir yapı kurmayı hedefledik. Vatandaşlarımızın da desteği ile damla damla büyüyoruz.” Dedi.

12 EYLEM PLANI YAPTIK
“Biz 2 yıllık süreçte 12 adet eylem planı yaptık. Ancak vaatlerimiz bilime dayalı projelerdir. Bu anlamda ilk düzenlediğimiz plan yargıdır. Ülkede hukuk teminatının sağlanması gerekiyor. Hukuk yoksa istikrar ve üretim de olmaz. Bir diğer eylem planımız da sağlıktır. Sağlık ücretsiz deniyor, ama ilaçtan muayeneye kadar çok sayıda kaleme para veriyoruz. Yıllarca SGK ödüyoruz. Ama 65’ten sonra emekli olabiliyoruz. Siyaset şeffaf yapılmalı. Bizim 360 günlük eylem planımız var. Ben sizden oy istemeye değil bilinçlenerek sandığa gitmenizi istemek için geldim. Vereceğiniz oy nelere sebep olacak bunu bilerek sandığa gidelim” ifadelerini kullandı. Programın ardından ev sahiplerine teşekkür eden Hüzmeli katılımcılarla tek tek sohbet edip hatıra fotoğrafı çekilerek programı sonlandırdı.”

İsmet Gültekin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.