DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20674120,11%
Hatay
13°

KAPALI

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
DEVA Partisi Payas’ta Muhtarlarla Bir Araya Geldi

DEVA Partisi Payas’ta Muhtarlarla Bir Araya Geldi

ABONE OL
28 Mart 2022 13:20
DEVA Partisi Payas’ta Muhtarlarla Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Hatay İl Başkan Yardımcısı ve Hatay İl Sosyal Politikalar Başkanı Ekrem Filitoğlu Payas İlçesinde mahalle muhtarlarıyla yemekli bir toplantı yaparak bir araya geldi.

Yemek öncesi muhtarlarla uzun soluklu bir sohbet yapan Deva Partisi Hatay İl Başkan Yardımcısı ve Hatay İl Sosyal Politikalar Başkanı Ekrem Filitoğlu, Payas ilçesinin sorunlarını ve bu sorunlara yönelik mahalle muhtarlarının çözüm önerilerini dinledi.

Sonrasında bir basın açıklaması yapan Deva Partisi Hatay İl Başkan Yardımcısı ve Hatay İl Sosyal Politikalar Başkanı Filitoğlu; “Öncelikle sizlerin ve bütün mahalle muhtarlarımıza işlerinizde kolaylık diliyorum. Bu vesileyle, özverili ve gayretli hizmetleriniz, özellikle de korona virüsle mücadele kapsamında almış olduğunuz görevleri başarıyla yerine getirmenizden dolayı da teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bilindiği üzere, demokrasimizin en önemli yapı taşlarından birisi de muhtarlık müessesesidir. Muhtarlık, devletin yönetim idaresinin başladığı noktadır. Muhtarlarımız toplumla birebir çalıştığından dolayı vatandaşla devlet arasında köprü vazifesi görmekte olup, yerel demokrasinin en önemli temsilcilerindendir. Ekonomik krize bağlı olarak gelir düzeylerinin en dipte olduğunu ülkemizde görüyoruz ve bu ekonomik krizin; hemşerilerimizin yaşam kalitesini doğrudan etkilediği ortada. 2 gün önce Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıklama yapıyor ve diyor ki “Kur korumalı mevduatta yatırımcının çıkması için bir neden yok. Hazine’ye olan etkisi de çok düşük. Çünkü Türk Lirası en düşük durumda, daha ineceği bir yer yok, vatandaş rahat olsun” dedi. Türk Lirasının Cumhuriyet tarihinde en değersiz duruma düştüğünün ispatı değil mi bu? Ülke ekonomisini olabilecek en kötü hale getirdik, bundan daha kötü hale getiremeyiz demenin itirafı değil mi bu? Hazine ve Maliye bakanının övündüğü şeye bakar mısınız lütfen, rahat olun demiş birde. Eğer daha fazla inmeyeceğini bilsek rahatlayacağız ama daha dibi görmedik.

Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan, Ülkemizi 2001 ve 2009 krizlerinden nasıl çıkardıysa, bu krizden de çıkaracaktır. Çünkü bırakın 90 günü, ilk 90 dakikada yapılması gerekenler var. Özgürlükler, yargının bağımsızlığı ilk 90 dakikada yapılacak açıklamayla sağlanır. Birinci hedefimiz; Türkiye’yi orta gelir tuzağından kurtarıp, kişi başına millî geliri iktidarımızın birinci döneminin sonunda yüksek gelirli ülkeler grubuna yükseltmektir. İkinci hedefimiz; ülkemizi gelir dağılımında en kötü sırada olmaktan kurtarmaktır. Aşırı yoksulluğu yeniden sıfırlamaktır. Üçüncü hedefimiz; dünya pazarlarındaki piyasa payımızı artırarak ekonomimizi sürdürülebilir bir dış denge yapısına kavuşturmak ve dünyaya yüksek teknolojiye dayalı, katma değeri yüksek ürün ve hizmet ihraç eden bir ülke olmaktır. İlk üç hedefimizi, Türkiye’nin yıldızını dünya çapında parlatmak amacıyla belirledik.  Dördüncü hedefimiz; enflasyonu bir kez daha tek haneli ve düşük rakamlara indirmektir. Yine iş başa düşecek. Ve beşinci hedefimiz; işsizlik oranını tek haneli seviyeye yeniden çekmektir

Biz DEVA Partisi Sosyal Politikalar olarak sokaklardayız, halkımızın yaşam alanlarındayız. Bir vatandaşımıza dokunmanın ve onu kazanmanın, en büyük servet olduğuna inanan bir ekibiz. DEVA Partisinin var oluş amacı, siyaseti halk yararına bir faaliyet olarak yeniden restore etmek. Politika alanını kişisel kazanç kapısı, rant kaynağı ve siyasi kadrolar üzerinden elde edilen siyasi güç olmaktan çıkarmak için çalışıyoruz. Bugün bu toplantı için davetimize icap edip katılım sağladığınız için tüm Muhtarlarımıza ve Yerel Basınımızın güzide temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Payas ilçesindeki mahalle muhtarları adına söz alan Cemal Keskin’de güzel ev sahipliğinden ve sorunlara olan yaklaşımı nedeniyle Deva Partisi Hatay İl Başkan Yardımcısı ve Hatay İl Sosyal Politikalar Başkanı Ekrem Filitoğlu’na muhtarlar adına teşekkür etti.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.