DOLAR 32,4219 -0.17%
EURO 34,8016 0.15%
ALTIN 2.497,600,54
BITCOIN 20775810,64%
Hatay
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Diş Hekimliği 4. Dönem mezunlarını verdi

Diş Hekimliği 4. Dönem mezunlarını verdi

ABONE OL
7 Temmuz 2021 11:40
Diş Hekimliği 4. Dönem mezunlarını verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MKÜ Diş Mustafa Kemal Üniversitesi (HMKÜ) Diş Hekimliği Fakültesi tarafından 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni Tayfur Sökmen Kampüsü amfi tiyatro alanında gerçekleştirildi.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yapılan protokol konuşmalarıyla başladı.

DURAN: “ÜNİVERSİTENİN GURURLU ÜRÜNLERİSİNİZ”
Konuşmasına mezuniyet törenin bir öğrencinin hayatındaki en önemli günlerden biri olduğu söyleyerek başlayan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nizami Duran, “Siz mezun arkadaşlar bu güzel üniversitenin gururlu ürünlerisiniz. Gelecekteki kariyerinizle ilgili beklentilerle dolusunuz, genç hekimler olarak üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olduğunuzdan eminim.  Mezuniyet sonrası eğitimlerinizin asla bitmeyeceğinin farkında olmalı, kendinizi sürekli güncellemelisiniz. “ dedi. 

KAYA: “HAYATINIZDA YENİ BİR SÜREÇ BAŞLIYOR”

Konuşmasına törene katılan konukları selamlayarak başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Kaya, “Sevgili arkadaşlar beş yıllık eğitim sürecinin tamamlanmasıyla hayatınızda yeni bir süreç başlıyor. Meslek hayatınızda da eğitim devam edecek, karşılaştığınız her hasta ile birlikte yeni şeyler öğrendiğinizi fark edeceksiniz. Sempozyumları, kongreleri mutlaka takip edin. Bizler üniversite olarak sizlerin iyi eğitim alması için zor koşullarda elimizden gelenin en iyisini yaptık. Bu pırıl pırıl gençlerin yetişmesinde yoğun çaba sağlayan hocalarımıza ve cefakar ailelerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi. 
Yapılan konuşmaların Rektör Kaya dönem birinci Burak Bekir Çakır diploma ve plaketini takdim etti. Mezunlara belge ve plaket takdiminin ardından dönem birinci tarafında mezuniyet kütüğüne dönem levhası çakıldı. 
Tören yemin töreni sonrası öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla sone erdi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.