DOLAR 32,5728 0.16%
EURO 34,9266 0.7%
ALTIN 2.438,270,24
BITCOIN 21745661,27%
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Diş Hekimliği Fakültesinde Mezuniyet Sevinci

Diş Hekimliği Fakültesinde Mezuniyet Sevinci

ABONE OL
5 Temmuz 2022 15:36
Diş Hekimliği Fakültesinde Mezuniyet Sevinci
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni yoğun katılım ile Atatürk Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından dönem birincisi Sakine Karadağ’ın konuşmasıyla başladı.

KARADAĞ: SEVİNÇ VE HÜZNÜ BİR ARADA YAŞADIK

Dönem birinci Karadağ yapmış olduğu açılış konuşmasında uzun ve yorucu bir yolculuğun ardından mezun olmanın vermiş olduğu sevinç ve hüznü bir arada yaşadıklarını söyledi.

Karadağ, kendi ve arkadaşlarının almış oldukları eğitimle ülkenin dört bir tarafından hizmet etmeye hazır olduklarını söyleyerek eğitim hayatları boyunca desteklerini esirgemeyen ailelerine ve öğretim üyelerine teşekkür etti.

DURAN: EĞİTİM KURUMLARI BİRER ORKESTRA GİBİDİR

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nizami Duran yaptığı açılış konuşmasında: “Eğitim kurumları birer orkestra gibidir. Fakültemiz de tüm akademik ve idari personelleri ile uyum ve ahenk içinde çalışarak böylesine güzel bir sonuca imza atmıştır. Sevgili velilerimiz bugün bu manzaranın ve tablonun oluşmasında belki de en büyük katkı sizlerin olmuştur. Bu süre zarfında göstermiş olduğunuz ilgi ve destekleriniz için her birinize minnet borçluyuz. Bu başarının bir mimarı da sizlersiniz. Sevgili mezun arkadaşlarım sizler almış olduğunuz eğitimi ülkemizin gelişmesi, kalkınması ve dünyamızı değiştirmek için kullanacağınıza inancım tamdır.” dedi.

KAYA: ÖĞRENCİLERİMİZE HAYAT BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM

MKÜ Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya ise: “Mesleki ve akademik beklentilerimiz yanında mezunlarımızdan öncelikli beklentimiz iyi birer insan olmalarıdır. Mesleğini sevdikçe, empati yapabildikçe, dürüst oldukça, vatanını ve milletini sevdikçe ve mesleğinin en iyisi olmaya çalıştıkça sizler adına her şey daha kolay olacaktır. Hekimlerimizin yüreği geniş oldukça ve saygıyı öncelikleri yaptıkça başarılı olacaktır. Şahsım ve üniversitem adına mezun öğrencilerimize hayat boyu mutluluklar diliyor, mezuniyetlerini tebrik ediyorum.” dedi.

KEPLER HAVAYA ATILDI

Açılış konuşmaların ardından mezun öğrencilere plaket ve diploma takdimi yapıldı. Tören, dönem birincisi tarafından mezuniyet kütüğüne dönem levhasının çakılması ve Hipokrat yemini sonrası mezun öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla sona erdi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.