DOLAR 32,3282 0.22%
EURO 35,0971 -0.14%
ALTIN 2.282,130,22
BITCOIN 22887881,74%
Hatay

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dişhekimlerinden bilimsel toplantı

Dişhekimlerinden bilimsel toplantı

ABONE OL
29 Haziran 2021 12:27
Dişhekimlerinden bilimsel toplantı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Dişhekimleri Odası olarak yeni Normalleşme Tedbirleri Kapsamında 1,5 yıldır ara verdiğimiz yüz yüze bilimsel toplantımızın ilkini başlattı.  Bilimsel toplantımızı, ETK (Euroteknika) İmplant Türkiye Distribütörü Doğa İleri Teknoloji A.Ş. katkılarıyla birlikte Antakya Anemon Otel’de gerçekleştirildi.

“Gerçekleştirilen Bilimsel Toplantıya serbest çalışan diş hekimleri, ADSM’den ve Dişhekimliği Fakültesi’nden yoğun ilgi göstererek 100’e yakın dişhekimi katıldı.

Türkiye’nin saygın ve konusunda uzman olan Doç. Dr. Pınar Meriç, meslekteki en son bilimsel gelişmeleri ve uygulamaları paylaştı.

Eğitim seminerine katılan Doç. Dr. Pınar Meriç, (Ege Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Periodontoloji Anabilim Dalı) “ Cerrahi Endikasyonlarda Biyomateryallere Genel Bakış” ve “Tüm Yönleriyle 3D İmplant Konumu: Bilimsel Güncelleme” konusunda iki oturum olmak üzere sunum yaptı.

Sunum sonunda Doç.Dr. Pınar Meriç’ e vermiş olduğu eğitim çalışmasına katkılarından dolayı plaket verildi. Daha sonra ETK Doğa İleri Teknoloji A.Ş. firmasına da bilimsel toplantıya sunmuş olduğu katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi. Hatay Dişhekimleri Odası, bilimsel etkinliklerimizi Hatay’ın tüm ilçelerine yayarak devam ettirecek. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.