DOLAR 32,5639 -0.03%
EURO 34,8657 -0.08%
ALTIN 2.427,42-0,21
BITCOIN 2159165-0,12%
Hatay
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Dondurucular Boş Kaldı

Dondurucular Boş Kaldı

ABONE OL
8 Ağustos 2022 11:15
Dondurucular Boş Kaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Artan sebze fiyatları bu yıl kış hazırlıklarının yapılmamasına neden oldu. Hazırlık yapamayan vatandaşların dondurucuları boş kaldı.

Artan enflasyon ile birlikte vatandaşlar karar kara düşünürken bu kışın nasıl geçeceği merak konusu oldu. Domatesin, Fasulyenin, Patlıcanın vs. birçok sebzenin artan fiyatları nedeniyle geleneksel olarak yaz ortasında başlanan kış hazırlıklarına bu yıl başlanamadı.

KIŞI NASIL GEÇİRECEĞİZ

Yüksek fiyatlarla boğuşan vatandaşlar, gıdasal anlamda kışı nasıl geçireceğini hesaplamanın derdine düştü. Genellikle bu aylarda başlanan kış hazırlıklarına daha başlayamamanın verdiği endişe ve tedirginlikle; “ Bundan önceki yıllarda genellikle bu aylarda bahçelerden çıkan taze sebzelerle sandık sandık, koli koli aldığımız eşyaları kışın kullanmak için hazırlar dondurucularımıza koyardık. Ağustos ayı olmasına rağmen hiçbir hazırlık gerçekleştiremedik. Dondurucularımız bomboş kaldı. Fiyatlar o kadar yüksek ki yaklaşamıyoruz bile. Fiyatların düşmesini beklerken daha da yükselmesinden endişe duyuyoruz. Bu kışı nasıl geçireceğimizi bilmiyoruz.” Dediler.  Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.