DOLAR 32,5602 0.24%
EURO 34,7754 0.02%
ALTIN 2.488,650,18
BITCOIN 20562793,37%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Dörtyol’da Kütüphane Ve Etüt Salonu Açıldı

Dörtyol’da Kütüphane Ve Etüt Salonu Açıldı

ABONE OL
17 Mart 2022 15:04
Dörtyol’da Kütüphane Ve Etüt Salonu Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dörtyol İlçesinde köklü eğitim kurumlarından Atatürk Ortaokulu’na 16 Mart 2022 Çarşamba günü yapılan törenle kütüphane ve etüt salonu açıldı.

Dörtyol Atatürk Ortaokulu Müdürü Alaittin Karayiğit yaptığı konuşmada okullarındaki 1600 öğrencinin istifadesine sunulan kütüphanenin barkod sistemiyle çalışacağını ve tüm öğrencilerin sisteme kayıtlarının yapılmış olduğunu, bu sayede okuma oranlarının da takip altında tutulup izlenebileceğini belirtti ve salonun aynı zamanda açılacak kurslara da hizmet vereceğini söyledi. Katılımlarından ötürü de tüm konuklarına teşekkür etti.

Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün’de okuma alışkanlığının ilk ve ortaokul seviyesinde kazandırılması gerektiğinin altını çizerek; “Bu yaş aralığında okuma alışkanlığını kazandırırsak bireyler her yerde kitaba ulaşabilir. Bu alışkanlığın kazandırılacağı yerlerde okullar olduğu için okullarımız içerisinde açılan kütüphaneleri oldukça değerli buluyorum. Bu açılış organizasyonu içinde teşekkür ediyorum. Günün yoğunluğu içerisinde bir araya gelmeye fırsat bulamadığımız mesai arkadaşlarımızı da bu vesileyle bir arada görme imkanı yakalamış olduk. Emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ediyorum. “ dedi.

Kütüphane ve etüt salonun açılışına Dörtyol Kaymakamı Aydın Ergün, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, HBB Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Burak İzgi, MHP Dörtyol İlçe Başkanı İlyas Berik, İyi Parti İlçe Başkanı Gürcan Eker, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Nazmi Kıymacı, Kurum ve Okul Müdürlerinin yanı sıra çok sayıda veli ve seçkin davetli katıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.