DOLAR 32,3782 0.16%
EURO 34,9963 -0.29%
ALTIN 2.324,210,22
BITCOIN 2260128-0,77%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

<strong>Dünyamız İçin El Ele eTwinning Projesi Gerçekleştirildi</strong>

Dünyamız İçin El Ele eTwinning Projesi Gerçekleştirildi

ABONE OL
5 Mayıs 2022 11:07
<strong>Dünyamız İçin El Ele eTwinning Projesi Gerçekleştirildi</strong>
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuruculuğunu Antakya Şehit İlker Uylaş İlkokulu öğretmeni Sevim Yıldız Sağlam ve Antakya Şehoğlu İlkokulu öğretmeni Serap Yılmaz’ın yaptığı Dünyamız İçin El Ele eTwinning projesi büyük başarı ile gerçekleştirildi.

Dünya üzerinde tükenmekte olan kaynakların verimli ve bilinçli kullanımı ile ilgili öğrencilere kazanımlar sağlayan projede suyun önemi STEM uygulamaları ile ele alınırken, elektriğin bilinçli kullanımı ise broşür ve pankartlarla çevreye anlatıldı. Gerçekleştirilen Projede öğrencilerin aktif katılımının yanı sıra öğrencilerin teknolojik okur-yazar olması da sağlandı. Farklı alanlarda çevre üzerine çalışan uzman konukların da konuk olarak yer aldığı Projede kurucularla birlikte Antakya TOBB İlkokulu’ndan Derya Aydın, Antakya Şehit İlker Uylaş İlkokulu’ndan Hasan Harbutoglu ve Özlem Bakbak, Adana Mehmet Ali Yılmaz İlkokulu’ndan Emel Aydın, Ankara Zafer İlkokulu’ndan Merve Nur Ceyhan, İstanbul Güneşli tepe İlkokulu’ndan Derya Yıldız, Antakya Bedii Sabuncu Ortaokulundan Nazım Bakbak, Antakya Şehoğlu İlkokulu’ndan Pınar Abay ve Azerbaycan’dan iki ortak olmak üzere on iki öğretmen yer aldı. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.