DOLAR 32,6190 0.37%
EURO 34,8762 0.13%
ALTIN 2.493,730,39
BITCOIN 20716513,42%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Dursunlu’ya renkli merdivenli sokak!

Dursunlu’ya renkli merdivenli sokak!

ABONE OL
17 Haziran 2021 09:58
Dursunlu’ya renkli merdivenli sokak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne ilçesinde eğimli ve yüksek bölgelerde yer alan merdivenli sokak yapım çalışmaları sürüyor. Son olarak Dursunlu Mahallesi’nde yapılan merdiven sokak, DYO’nun da katkılarıyla renkelndirildi.

Konuyla ilgili olarak Defne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Dursunlu Mahallesi Emniyet Müdürlüğü karşısında başlattığımız ‘Defne Belediyesi Merdivenli Sokak’ yapımını, kolektif kültür aktarımında kentsel sanat etkinliklerine yatırım yapan DYO’nun da katkılarıyla renklendirerek tamamladık. Kentlilerimizi günlük yaşamlarında sanatla bir araya getirmek, sokaklarımızı güzelleştirmek ve vatandaşlarımızın eğimli yollarda, yüksek kesimlerde güvenli bir şekilde yürüyebilmelerini sağlamak amacıyla başlattığımız merdivenli sokak çalışmalarımızın ikincisini tamamlayarak, kıymetli Defne halkımızın hizmetine sunduk. Kullanıma hazır hale gelen 2.merdivenli sokağımızın ilçemize hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.