DOLAR 32,3840 0.16%
EURO 34,9699 -0.32%
ALTIN 2.324,390,23
BITCOIN 22790841,35%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Duygusal Veda!

Duygusal Veda!

ABONE OL
24 Şubat 2022 11:21
Duygusal Veda!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT Hatay Başmüdürlüğü personellerinden Gönül Doğan’a duygusal veda.

Doğan için düzenlenen veda yemeğine PTT Hatay Başmüdürü Haluk Nazik, Başmüdür Yardımcısı Kubilay Cabir ile birlikte birim müdürleri ve çok sayıda PTT personeli katıldı.

30 yıl hizmet ettiği kurumdan ayrılmanın hüznünü yaşayan Doğan’ın zaman zaman duygusal anlar yaşadığı gözlendi.

NAZİK: EMEKLERİNİZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

PTT Hatay Başmüdürlüğü personeli Gönül Doğan’ın veda yemeğinde konuşan Başmüdür Haluk Nazik, “Emekleriniz bizim için çok değerli. Uzun yıllar sizlerle birlikte görev yapmaktan onur ve gurur duyduk. Bugüne kadar PTT’ye vermiş olduğunuz emekleriniz için sonsuz teşekkür ederiz. Bundan sonraki hayatınızda sağlık, huzur, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

PTT Hatay Başmüdürü Haluk Nazik yapılan konuşmanın ardından emekliye ayrılan Gönül Doğan’a Teşekkür plaketi ve çiçek verdi.

DOĞAN: HEM HÜZÜN HEM DE MUTLULUĞU BİRLİKTE YAŞIYORUM

PTT Hatay Başmüdürlüğü personelİ Gönül Doğan veda yemeğinde duygulu anlar yaşadı.

Hüznü ve mutluluğu bir arada yaşayan Doğan’da yaptığı konuşmada, “Otuz yıl hizmet verdiğim kurumdan, birlikte yan yana görev yaptığım mesai arkadaşlarımdan ayrılmanın hüznünü yaşıyorum. Bir yandan buruk bir yandan da sağlıkla emekli olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Acısıyla tatlısıyla, mutluluğuyla, hüznüyle geçirdiğim otuz yıl benim için dün gibi. Bugün sizlere veda ediyorum. Hakkınızı helal edin, benim haklarımda sizlere helal olsun” diye konuştu.

Konuşma sonunda gözyaşlarını tutamayan Doğan’a mesai arkadaşları alkışlarla destek verdiler.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.