DOLAR 32,5823 0.08%
EURO 35,0346 0.5%
ALTIN 2.420,70-0,09
BITCOIN 2095894-4,00%
Hatay
20°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
Eczacılar Yeni Devlet Hastanesini Gezdi

Eczacılar Yeni Devlet Hastanesini Gezdi

ABONE OL
25 Nisan 2022 14:04
Eczacılar Yeni Devlet Hastanesini Gezdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

28. Bölge Hatay Eczacılar Odası Dörtyol Temsilcilik Başkanı Fatih Mancak ve ilçedeki Eczacılar geçtiğimiz hafta içerisinde Adalet ve Kalkınma Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Av. Mehmet Burak İzgi ile birlikte yapımı tamamlanan ve açılışına sayılı günler kalan yeni Dörtyol Devlet hastanesinde incelemelerde bulundu.

Hastane yönetiminin refakat ettiği ziyarette Dörtyol İlçe Sağlık Müdürü Halil Canpolat’ta hazır bulundu.

Dörtyol Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Hüseyin Metin yeni yapılan Dörtyol Devlet Hastanesinin teknik ve fiziki yapısı hakkında bilgiler aktardı, kapasite durumu ile yeni eklenen bölümler hakkında bilgiler verdi.

28. Bölge Hatay Eczacılar Odası Dörtyol Temsilcilik Başkanı Fatih Mancak yapılan yatırımı bölgenin sağlık ihtiyacının karşılanması adına değerli bulduklarını belirterek, vücuda getirilmesinde emeği geçenlere meslektaşları adına teşekkür etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Av. Mehmet Burak İzgi’de fiziki şartların iyileşmesinin yanında kapasite ve kalitenin de hızlı bir şekilde artacağını, hemşerilerimizin sağlık hizmetini en yakın mesafeden, en hızlı ve en kaliteli şekilde alacak olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. En kısa zamanda açılışını yapacağımız bu eşsiz eser şimdiden hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.