DOLAR 32,3948 0.22%
EURO 35,1953 -0.01%
ALTIN 2.324,640,25
BITCOIN 22916692,52%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ekin’de Başarı Bir Gelenektir!

Ekin’de Başarı Bir Gelenektir!

ABONE OL
21 Temmuz 2022 11:08
Ekin’de Başarı Bir Gelenektir!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekin Eğitim Kurumları adına açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karasu,

“YKS 2022 sonuçlarının gösterdiği gibi bu yıl sınav başarısı ciddi düzeyde artmıştır. Tüm branşlarda net ortalamalarının artması üniversite bölümlerinin taban puanlarını da yükseltecektir. Buna rağmen Ekin öğrencileri YKS 2022’de yüksek sıralamalara girerek üstün dereceler elde etmişlerdir.” Dedi.

Karasu: “3 milyon 243 bin adayın TYT’ ye, 2 milyon 56 bin adayın AYT’ ye girdiği YKS’ de Ekin öğrencileri Sayısal, Eşit Ağırlık, Sözel ve Dil olmak üzere tüm alanlarda Türkiye çapında rekor düzeyde kitlesel bir başarıya imza atmışlardır. Elde edilen bu sonuçlarla Ekin Eğitim Kurumları kitlesel ve bireysel başarıda yine en önde yer almıştır. Öğrencilerimiz aldıkları bu derecelerle Türkiye çapında Tıp, Hukuk, Mühendislik ve dengi bölümlere yerleşmeye hak kazanmıştır. 2022 YKS’ de elde edilen bu sonuçlarla Ekin Eğitim Kurumları başarı geleneğini sürdürerek öğrencileri hedeflerine ulaştırmıştır.” Diye konuştu

BU BAŞARI HEPİMİZİN, BU BAŞARI EKİN AİLESİNİN

“Ekin olarak 23 yıldır kazandıran başarı geleneğimizi 2022 YKS’ de sürdürmenin ve hatta aşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Doğru tercih yapmak sınavda elde edilen puan kadar önemlidir. Doğru meslek seçimi öğrencinin hayatını şekillendirir. Ekin Eğitim Kurumları deneyimli rehber öğretmenleri ile yürüteceği tercih çalışmaları için gerekli tüm çalışmaları tamamlamıştır. Tüm öğrencileri ve velileri doğru tercih yapmak üzere kurumlarımıza davet ediyoruz.

Ekin Yönetim Kurulu olarak öğrencilerimizin bu yüksek başarısında emeği geçen Ekin idarecilerine, öğretmenlerine, çalışanlarına ve her daim bize güvenen değerli velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Öğrencilerimize ileri ki öğrenim hayatlarında başarılarının devamını dileriz. “Bu başarı hepimizin, bu başarı EKİN ailesinin.” Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.