DOLAR 32,4281 0.04%
EURO 34,4651 -0.15%
ALTIN 2.487,120,17
BITCOIN 2022162-3,94%
Hatay
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ekiplerden kapsamlı temizlik çalışması

Ekiplerden kapsamlı temizlik çalışması

ABONE OL
25 Haziran 2021 10:38
Ekiplerden kapsamlı temizlik çalışması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü mahalle mahalle yaptığı kapsamlı temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan günlük temizlik faaliyetlerine aksatmadan devam eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan da belirlenen program dahilinde mahallelerde detaylı temizlik çalışması yapıyor.

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü periyodik olarak sürdürdüğü çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynerlerin etrafına bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması çalışmalarının yanı sıra tüm mahallelerde detaylı temizlik çalışması da yapıyor. Detaylı temizlik çalışması ile mahallelerde cadde, sokak ve kaldırımlar süpürülüp yıkanırken, çöp konteynerleri de dezenfekte ediliyor, ibadethaneler temizleniyor. Son olarak kapsamlı temizlik çalışmaları General Şükrü Kanatlı Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Antakya Belediyesinden yapılan açıklamada temizlik çalışmalarında mahalle sakinlerinin duyarlılığının da çok önemli olduğu ve çevremizi hep birlikte daha güzel, daha temiz tutabilmek için el ele vermemiz gerektiği açıklandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.