DOLAR 32,4861 0.11%
EURO 34,7840 0.15%
ALTIN 2.489,211,11
BITCOIN 2015269-0,33%
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
<strong>Elimizdeki Futbolcularla Devam Etmek İstiyoruz</strong>

Elimizdeki Futbolcularla Devam Etmek İstiyoruz

ABONE OL
22 Nisan 2022 14:27
<strong>Elimizdeki Futbolcularla Devam Etmek İstiyoruz</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, transfer, yeni sezon planlaması ve tesisleşme ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hatayspor olarak planlarının elindeki futbolcularla devam edip üstüne takviye yapmak olduğunu söyleyen Savaş: “Elimizdeki kaliteli futbolcularla devam etmek istiyoruz, sözleşmesi biten Ruben Ribeiro, Adama Traore ve kaptan Mame Diouf var biz hepsi ile anlaşmak istiyoruz ama bir yandan da ekonomik şartlarımızı iyileştirmek istiyoruz. Avrupa’ya gitme şansımız var ama ilk 10’da bitirme şansımız çok büyük, biz buralarda en kötü ihtimalle kalmak istiyoruz ama tabi ki Avrupa’ya gidersek çok mutlu oluruz ama bundan ötesinde biz takımı yaşatmak istiyoruz. Geçen seneye göre daha alternatif kadromuz var geçen sene 14. oyuncuyu sayamıyorduk bu sene 16-17 oyuncu takımda rahat oynayabiliyor bunu 18-19’a çıkarmak tabiki hepimizi mutlu eder ama işin maddi kısmı da çok önemli ” dedi. 

TESİSLEŞMEDE İLK ADIMI ATTIK

Hatayspor için şuanda en önemli olan tesisleşmede ilk adımı attıklarını açıklayan Savaş: Atakaş Hatayspor’un tesisleştirilmesi için Gülderen’de ki yeri kiraladık, öncelikli olarak 4 saha yapacağız ikisi gençler ve amatör kulüpler için olacak geri kalan ikisi de A takım için. Daha sonra da diğer binalarımızı yapacağız tesisleşme bittiği zaman Hatayspor rahat edecektir” ifadelerini kullandı.

SÜPER LİG’DE 7 TAKIMIMIZ VAR

Şuan Süper lig’de 7 takımlarının olduklarını ve bu sayınında yükselebileceğini aktaran Savaş: “Süper lig’de sadece Atakaş Hatayspor’umuz yer almıyor şuan itibari ile 7 takımımız Süper Lig’de bir takım daha da çıkabilir. Masa tenisi takımımız 1. Ligde inşallah o’da Süper Lig’e çıkacaktır, bu başarılar bizim yıllarca yaptığımız emeğin sonucu bizlerin, teknik ekiplerimizin ve sporcularımın başarısıdır. Taraftarımız ile beraber hepsine teşekkür ederiz, taraftar desteğimizin artarak devam etmesini istiyoruz” dedi.  Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.