DOLAR 32,3741 0.16%
EURO 34,9872 -0.27%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2257475-1,12%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Engel Tanımıyoruz

Engel Tanımıyoruz

ABONE OL
25 Mart 2022 10:39
Engel Tanımıyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaptıkları yardımlarla yüreklere dokunan Hatay Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği muhteşem bir etkinliğe daha imza attı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (HATMEK)’te gerçekleşen etkinliğe Hatay İl Müftü Yardımcısı Murat Akçay, Yeniden Refah Partisi Hatay İl Başkanı Yusuf Metin, Yeniden Refah Partisi Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Gülendam Metin, Akçaova Haldun Tınaztepe İlk ve Ortaokul Müdürü Mehmet Keskin, Doktor Serdar Kanuncu katıldı.

Etkinlikte sahne alan Umut Damlaları öğrencileri Antakyalı Mesut ve M.Reccolar Kick Box Veysel Hoca ve Yardımcısı Ayşegül Öztürk misafirleri adeta büyüledi.

CANBOLAT: DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Hatay Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği Başkanı Mehmet Mustafa Canbolat, bu anlamlı gece kendilerinden desteğini esirgemeyen maddi manevi destek sağlayan herkese teşekkür etti.

Etkinlik müzik dinletisi, M.Reccolar Kick Box Skeç, gösterileri sahne aldı. Belirlenen bir ihtiyaç sahibine tekerlekli sandalye takdim edildi. Teşekkürname takdimi ile program son buldu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.