DOLAR 32,6012 0.38%
EURO 34,8524 0.33%
ALTIN 2.490,990,28
BITCOIN 21182074,33%
Hatay
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Engelsiz Mağaza Konsepti Hayata Geçti

Engelsiz Mağaza Konsepti Hayata Geçti

ABONE OL
17 Mayıs 2022 16:03
Engelsiz Mağaza Konsepti Hayata Geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erten Elektronik Turkcell İletişim Merkezi, teknolojinin fırsat eşitleyici gücünden yararlanarak engelli bireylerin sosyal hayata eşit ve bağımsız katılımlarına destek olmak için faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Erten Elektronik Turkcell İletişim Merkezi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Engelsiz Mağazada kutlama yapıldı.

ENGELSİZ MAĞAZALARDA MÜŞTERİLERİ BİRÇOK YENİLİK BEKLİYOR

Engelsiz mağaza vitrininde ‘engelsiz mağaza ikonu’ yer alıyor. Mağazada görme engelliler için hissedilebilir zemin ve Braille etiketleme bulunurken, Hayal Ortağım uygulaması üzerinden de kapalı alanlarda navigasyon teknolojisi kullanılıyor.

Aynı zamanda işitme engellilere özel işaret diliyle hizmet verilirken, yine işitme engellilere görüntülü çağrı merkezi, çalışanların tabletinden hızlıca bağlanarak destek verebiliyor.

Bedensel engelliler için de çeşitli çözümler barındıran engelsiz mağazada, akülü tekerlekli sandalye şarj noktası, kasa ve akıllı destek ünitelerinin bedensel engellilerin ergonomisine uygun şekilde alçak olması ön plana çıkan çözümler arasında yer alıyor.

Engelsiz mağazada çeşitli sosyal destek kampanyaları da yürütülüyor. Bu kapsamda şehit yakınları, gazi ve engelli müşterilerin tarifelerden yüzde 25 indirimli yararlanabileceğini anlatan videolar mağaza içerisindeki ekranlarda detaylandırılıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.