DOLAR 32,5502 0.13%
EURO 35,0095 -0.09%
ALTIN 2.437,850,08
BITCOIN 20977030,25%
Hatay
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Ercan Salcan Başkan Oldu

Ercan Salcan Başkan Oldu

ABONE OL
8 Temmuz 2021 11:50
Ercan Salcan Başkan Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hak-İş/Hizmet-İş Sendikası Hatay Şube 1. Olağan genel kurulu yapıldı. Antikhan Plazada, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın video konferansla katıldığı genel kurula, Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Namık Mursaloğlu, Hatay Şube Başkanı Ercan Salcan, Adana Şube Başkanı Abdurrahman Yücel, Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Çınar, Gaziantep Şube Başkanı Halil İbrahim Tanrıöver, İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, Gaziantep 2 No’lu Şube Başkanı Ahmet Hoşaf, Osmaniye Şube Başkanı Kadir Çenet, Memur-Sen Hatay İl Başkanı İsmail Bayraktar, Kilis Hak-İş İl Başkanı Ekrem Çetin, AK Parti Hatay Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Eren, Sendika Genel Merkez Kadın Komite Başkanı Hatice Ayhan, Hatay Şube delegeleri ve basın mensupları katıldı.

Genel Kurul, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Vekilimiz Av. Hüseyin Öz’ün divan başkanlığında gerçekleştirildi.

Şube Genel Kurulu video konferansla katılan HAK-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hatay’ın ülkemiz için tarihi ve stratejik önemine vurgu yaptı.

Arslan, “Hatay, sahip olduğu konum ve tarihi nedeniyle ülkemizin en önemli şehirlerinden bir tanesidir. Hak-İş ve Hizmet-İş olarak böylesi önemli şehirde, Şube Genel Kurulumuzu birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştiriyor olmaktan son derece mutluluk duyuyoruz” dedi.

HATAY ŞUBE BAŞKANLIĞINA ERCAN SALCAN SEÇİLDİ

Genel Kurulda yapılan seçim sonucu Hatay Şube Başkanlığına Ercan Salcan seçilirken, Şube Yönetim Kurulu Üyelikleri ise Mehmet Tolga Şener ve Tuncay Hasanoğlu seçildi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.