DOLAR 32,5919 0.24%
EURO 34,8134 0.42%
ALTIN 2.420,11-0,51
BITCOIN 21535570,33%
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
“ERTELENSE DE HAZIRIZ!”

“ERTELENSE DE HAZIRIZ!”

ABONE OL
19 Ekim 2021 12:28
“ERTELENSE DE HAZIRIZ!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur’un “Hatay’ın Ekonomisi ve 2011 Suriye Krizinin Hatay’a Etkileri” konulu basın açıklamasına katılan Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, EXPO konusunda önemli açıklamalara yer verdi.

Hatay’ın EXPO’ya hazır olduğunun altını çizerek açıklamada bulunan Başkan Savaş, pandeminin EXPO 2021’i etkileme ihtimalinin olabileceğine değindi. Yerli ve yabancı turistlerin pandemi nedeniyle geliş ve gidişlerde büyük problemler yaşayabileceklerini kaydeden Savaş, ayrıca ülkelerindeki karantina süreçleri nedeniyle de insanların gelmeye çekimser yaklaşabileceklerini dile getirdi

EXPO için hazır kıta olduklarını söyleyen Başkan Savaş, “Biz EXPO’ya hazırız, 10 Aralık’ta başlayacak gibi işleri sıkı tutuyoruz. Fakat yerli ve yabancı turistler geliş ve gidişlerde problem yaşayabilir ve kadı ki ülkelerinde karantina süreci yaşamak durumunda kalacak olan turistler ise gelme konusunda çekimser durumdalar” dedi.

“EXPO KURULU TOPLANIP KARAR VERECEK”

EXPO’nun ertelenip ertelenmeyeceği konusunda konuşan Savaş, “EXPO kurulu yakın zamanda toplanacak, fuarın ertelenip ertelenmeyeceği konusunda görüşler ve öneriler görüşülecek. Fakat tekrar söylüyorum, biz 10 Aralık’ta hazır kıta olacağız. EXPO Aralık’ta da yapılsa hazırız, Nisan’da da yapılsa hazırız, kimsenin bir endişesi olmasın” diye konuştu. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.