DOLAR 32,5934 0.24%
EURO 34,7992 0.36%
ALTIN 2.421,52-0,45
BITCOIN 21561510,75%
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Esnafımızın Selameti için Adayım!

Esnafımızın Selameti için Adayım!

ABONE OL
17 Mart 2022 14:47
Esnafımızın Selameti için Adayım!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın sevilen, oda başkanlarından Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkanlığı resmen adaylığını açıkladı.

HATAY ESNAFLARININ SELAMATI İÇİN BAŞKANLIĞA ADAY OLDUM

Kendine ait sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınlayan Mehmet Alakuş, sadece Antakya’nın değil, tüm Hatay’ın esnaflarının selameti için başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

ALAKUŞ: DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM Esnafların büyük teveccüh ve destekleriyle adaylığını açıklayan Alakuş, yaptığı açıklamada; “Değerli esnaf sanatkarlar oda başkanlarım yönetici dostlarım bugün itibariyle esnaf sanatkarlar birlikleri başkanlığına (HESOB) adaylığımı açıklıyorum. Şunu da belirtmekte fayda görüyorum ben yalnız Antakya’nın HESOB başkanlığına değil İskenderun, Samandağ, Reyhanlı, Kırıkhan, Altınözü, Yayladağı, Defne, Belen, Hassa, Kumlu, Payas, Dörtyol, Erzin, Arsuz kısacası Hatay esnaf sanatkarlar odaları birliği başkanlığına adayım. Temennim seçim sürecinde demokratik ve centilmen bir seçim olması dileğiyle. Hatay’daki tüm esnaflara saygılarımı sunuyorum. Desteklerinizi bekliyorum hepiniz varolun açıklamasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.