DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20650340,47%
Hatay
13°

KAPALI

04:23

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Esnafla Sağanak Yağışların Etkileri Değerlendirildi

Esnafla Sağanak Yağışların Etkileri Değerlendirildi

ABONE OL
29 Eylül 2021 11:51
Esnafla Sağanak Yağışların Etkileri Değerlendirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu, Meclis Üyesi Ömer Gürbüz ve Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener şiddetli yağışlar sonrası çarşı içerisinde incelemelerde bulunarak esnafla bir araya geldiler.

Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu çarşı içerisindeki incelemelerde: “Olası bir sel durumunu önlemek, ızgara ve mazgallarda tıkanmaların önüne geçmek amacıyla yağmurun başladığı erken saatlerden itibaren gün boyu temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Belediyemiz tarafından yapılan restorasyon, üst yapı iyileştirme çalışmaları ve geceden itibaren yapılan mazgal temizliği sayesinde esnafımız yağıştan etkilenmedi. Antakya Belediye Başkanımız Sayın İzzettin Yılmaz’ın talimatları ile olası yağışların etkilerini en aza indirmek için çarşı esnafımızla istişarelerde bulunduk.” dedi.

Antakya Belediyesi ekipleri çarşı esnafının ve vatandaşların taşkınlara maruz kalmaması adına çalışmalarına devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.